Nevşehir amatör küme U-18  Ligi altıncı hafta müsabakasında Maksan spor ile Ürgüp Spor Ürgüp çim sahada karşı karşıya geldiler. Müsabakanın başından sonuna kadar baksan sporun üstünlüğü vardı. 

Maçın ilk yarısında Maksan spor bir çok gol pozisyonundan faydalanamadı ama 43. dakikada Muhammet Enes Temel ceza sahasının dışından kalecinin sol tarafına çok güzel bir vuruş yaptı ve topu ağlara yolladı bu golle müsabakanın ilk yarısı 1-0 Maksan sporun üstünlüğüyle sona erdi. 

Maçın İkinci yarısında sahada Hasan Yüksel show vardı... 

Karşılaşmanın ikinci yarısında Hasan Yüksel iki tane çok güzel gol atarak takımını üç sıfır öne geçirdi .

Karşılaşma Maksan sporun üç sıfır üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Maksan spor altıncı maçında beşinci galibiyetini aldı zirve iddiasını devam ettirdi Maksan spor ligin son haftasında  Nevşehir Belediyespor ile oynayacak.

Maksan sporlu Hasan Yüksel bu sezon oynadığı altı maçta 13 gol atarak takımını adeta sırtladı .

Hasan Yüksel gol krallığı içinde ben de varım diyor..

Oynadığı mevkii stoper olmasına rağmen çok kritik goller atarak takımına üç puan kazandırıyor aynı zamanda takımını oyun içerisinde ateşliyor arkadaşlarına moral motivasyon sağlıyor Hasan Yüksel adeta ben profesyonel futbolcu olacağım diyor. Hasan yüksel en son oynadığı Ürgüpspor müsabakasında iki gol bir asist yaparak yıldızlaştı.