Milliyetçi Hareket Partisi eski Nevşehir İl Başkanı Mehmet Varol milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Mehmet Varol'dan Görkemli Aday Adaylığı Müracaatı

 Aday adaylık başvurusu için çok sayıda katılım oldu. Öyleki MHP Aday adayı Mehmet Varol'a destek vermek için gelen partililer ve vatandaşlar il başkanlığı salonuna sığmadı.
Parti binasında çok sayıda partilinin de katıldığı tören ile aday adaylığı başvuru dosyasını MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı'ya teslim eden Mehmet Varol, "Bugün MHP çatısı altında bir olmanın, Aile olmanın, siz değerli dostlarımızla aynı davada yol yürümenin gururunu, heyecanını, mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisinde olmaktan her zaman şeref duyduğunu ifade eden Varol, uzun süre zarfında İl Başkanlığı görevini yürüttüğünü ve bu süre zarfında dağ taş demeden çalıştıklarını söyledi.

"Şimdi yeni hedeflere, yeni zaferlere yol alma zamanı" diyen Varol, konuşmasını şöyle sürdürdü:

" 7 Haziran'da zafere imza atma zamanı. Nevşehirimize ve güçlü teşkilatımıza yakışanı yapma zamanı. Rabbim, çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlere ve memleketimize karşı başımızı öne eğdirecek davranışlardan uzak tutsun. Evet değerli arkadaşlar, İl Başkanımızın ve siz kıymetli dostlarımızın huzurunda 7 Haziran'da yapacağımızın genel seçimler için 25. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığımı resmen açıklıyorum. Bizler hep sizlerle beraber olduk. Aldığımız kararlarda hep sizlerin görüşünü gözettik. Bugün de bu kararımızın verirken elbette ki önce Allah'a sonra sizlerin duasına desteğine güvenerek verdik. Başta değerli hemşerilerimiz olmak üzere teşkilatımız ve Genel Merkezimiz uygun gördüğü halde inşallah başka bir görev ile uygun görmediği halde ise yine MHP'nin bir neferi olarak sizlerle beraber olmaya devam edeceğim."

MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı da, Varol'a il başkanlığı görevi süresince yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, adaylık sürecinde kendisine başarılar diledi.

Varol, "MHP’nin İktidara Yürüyüşünün Ateşini Nevşehir’den Yakmamız Gerek"

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisinde 10 yıl süreyle il başkanlığı görevinde bulunan, 3 dönem Milletvekilliği adaylığı ve 2014 Yerel seçimlerinde Nevşehir Belediye Başkan adayı olan Mehmet Varol, Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Parti il binasında düzenlediği basın toplantısı ile 7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Nevşehir Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Mehmet Varol’a Partililerin ilgisi oldukça yoğundu.

İl Başkanı Göksel Taşçı, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Fatma Gürbüz, İlçe Başkanları ve bazı belediye başkanlarının da katıldığı basın toplantısında hem aday adaylığına ilişkin, hem de Ülke ve Nevşehir gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili aday adayı Mehmet Varol, “7 Haziran 2015 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin iktidar olmak zorunluluğu vardır. Bugüne kadar AKP iktidarının yapmış olduğu çok büyük yanlışlar oldu. Bu yanlışların ülkeye zarar vermekten başka bir durumu da kalmadı. Bu nedenle Milliyetçi Hareketin iktidara yürümesi gerekmektedir. Cumhurbaşkanının namusu ve şerefi adına tarafsız kalacağı üzerine yemin edip bunun tam tersini yapması. AKP ye oy toplama gayretinde olması dikkatlerden kaçmıyor. Başbakanlık koltuğunda Saray’dan kumandalı Davutoğlu’nun oturması da üzücü. Hukuksuzluk ve adaletsizliğin ülkede kol gezmesi gibi nedenlerle bunlara bir denilmeli. Güneydoğu da insanlarımız teröristlerle baş başa bırakılmaktadır. 17-25 Aralık operasyonlarında Başbakanın, Bakan çocuklarının kirli çamaşırları ortaya dökülmüştür. Yandaşların hakim olduğu bir kadro ortaya çıkarılmıştır. Kendinden olana hak tanıyan, olmayanı bertaraf etmeye çalışan bir hükümet ortaya çıkmıştır. Çok yakında ilimizde milli eğitim müdürlüğü bünyesinde yapılan atamalarla çarpık bir kadrolaşma ortaya konulmuştur. Milliyetçi Hareketin İktidara yürüyüş ateşini Nevşehir’den artırmamız gerekmektedir. 2014 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye genelinde en çok oyunu artıran parti olmuştur. Sayın genel başkanımızda il başkanımızı arayıp teşekkür etmiştir. Dolayısıyla oyunu 54 bin oya çıkaran Milliyetçi hareket partisinin Nevşehir’de birinci parti olmaması için hiçbir neden yoktur. Anadolu’dan bir ses duyurup Türk Milletinin bu yanlışlara dur diyeceği haykırışı atmamız gerekir. Buradan Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olan tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” dedi.