Millî Görüşün lideri ve eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın ölüm yıldönümü dolayısıyla Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdulgani Altınışık yaptığı açıklamada, Erbakan’ın yılmaz bir dava adamı olduğunu belirterek, “Önüne çıkarılan her engeli aşmış, asla pes etmemiştir” dedi. 

Erbakan’ın “İman varsa imkân da vardır. Millî Görüşçü asla vazgeçmez” Fikrini beyinlere kazıdığını ifade eden Altınışık, “O bir şefkat timsali idi. Ekmek arabasının peşinde koşan kız çocuğunu anlatırken her seferinde gözyaşı dökmüş, kelimeler boğazında düğümlenmiştir. O bize hedef gösterendi. Başparmak havada yaptırdığı yeminleri hep “Millî Görüşçüler hedefiniz 2. Yalta Konferansıdır.” Diye bitirmiştir. O bir nezaket insanı idi. Biz O’nu hep ceketinin düğmeleri ilikli olarak gördük. Çocukları severken dahi ceketinin düğmeleri hep ilikli idi” ifadelerinde bulundu.  

Erbakan’ın ömrünün sonuna kadar davasına düşkün olduğunu belirten Altınışık, Erbakan’ın bir an olsun davasından ayrı kalmadığını dile getirerek “O’nun son sözleri çalışmalarımızı hakkıyla yerine getirmek konusundaki tavsiyelerdi” diye konuştu.