Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, İl Başkanı Adnan Doğu Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'ni ziyaret etti.

DESTEĞİMİZİ HER ZAMAN VERECEĞİZ

Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, her zaman sanayicinin yanında olduklarını ifade ederek şöyle konuştu : “Sizler uzun yıllardır Nevşehir'in sanayisiyle ilgili çok büyük emekler verdiniz. Uzun yıllardır çabalar gösterdiniz. Gerçekten Nevşehir'de sanayileşmede sizlerin büyük emekleriyle beraber büyük adımlar atıldı, önemli noktalara gelindi. Bu bölgemizde ciddi sayıda istihdam sağlanıyor. Dışardan bölgemize birçok yatırımcı davet ettiniz, bölgenin kalkınmasını sağladınız. Ben o açıdan Nevşehir milletvekili olarak size minnettarım. Dönem ve şartlar belli, bu anlamda desteklerinizi bekleriz ve isteriz. İnşallah bundan sonraki süreçte biz de sizlere elimizden geldiğince daha önce olduğu gibi bundan sonrada desteğimizi her zaman vereceğiz.” dedi.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan MHP Milletvekili Kılıç; "MHP Nevşehir İl Başkanımız Sayın Adnan Doğu ile birlikte Nevşehir Organize Sanayi Bölgemizdeki İş İnsanlarımızı ve emekçilerimizi ziyaret edip, sohbet ettik. Hatırlarını sorduk.

Misafirperverliklerinden dolayı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Mehmet Ali Öbekli’ye ve Nevşehir MHP Belediye Meclis Üyemiz Sayın Gürbüz Pınarbaşı’na teşekkür ediyorum." dedi.