Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Büyük Birlik Partisi Nevşehir İl Başkanı Ramzan Kalkan'ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu; "Ziyaretlerimiz kapsamında bugünde Büyük Birlik Partisi Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret ettik. Yaklaşan Genel seçimler öncesinde istişarelerde bulunduk. Büyük Birlik Partisi Başkanımız Ramazan Kalkan ve Yönetim kuruluna misafir perverliklerinden  dolayı teşekkür ederiz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyük Birlik Partisi Nevşehir İl Başkanı Ramzan Kalkan'da; "Yaklaşan Genel seçimler öncesinde Nevşehir'imiz için yapacaklarımızı değerlendirme, istişarelerde bulunma fırsatı yakaladık. Cumhur İttifakı olarak ‘2023 lider ülke Türkiye’ hedefi yolunda Nevşehir’imiz için çalışmalarımız son hızla devam edecek.” dedi.

Sıcak bir atmosferde geçen buluşmanın ardından iki il başkanı sosyal medya hesaplarından da güçlü iş birliğine devam vurgusu yaptı.