Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 14 Mart Perşembe günü (Yarın) Nevşehir'e geliyor. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 14 Mart Perşembe günü Nevşehir'e geleceği öğrenildi. MHP lideri Bahçeli’nin Diriliş Meydanından Nevşehirlilere sesleneceği bildirildi. 

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Yarın (14 Mart Perşembe günü) Diriliş Meydanından Nevşehirlilere sesleneceği bildirildi. 

MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya yaptığı açıklamada “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler ve yerel seçimleri kapsamında Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Nevşehirlilere hitap edecek. Seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Allah’ın izniyle hem Türkiye genelinde hem de Nevşehir Merkez başta olmak üzere bütün ilçe ve beldelerimizde 3 hilalin zafere ulaşması için var gücümüzle çalışıyoruz ve başarmak için bütün kadrolarımızla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Nevşehir mitingi 14 Mart Perşembe günü saat 16.00’da Diriliş Meydanında yapılacak. MHP İl Başkanı İlhan Kaya,Nevşehir halkını Diriliş Meydanında düzenlenecek mitinge davet ederek bu coşkuya ortak olmalarını istedi.
Tüm Nevşehirliler Davetli...

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri yaklaştıkça seçim çalışmaları da hız kazanırken, MHP lideri Bahçeli partisinin Nevşehir mitingini 14 Mart Perşembe günü Saat 16.00’da Diriliş Meydanında yapacak. MHP Lideri Bahçeli'nin daha sonra da aynı gün Aksaray'a geçeceği öğrenildi. 

Yer: Diriliş meydanı- NEVŞEHİR

Tarih: 14 Mart 2019 Perşembe

Saat:16.00

Kılıç, Tüm Hemşerilerini Büyük Mitinge Davet Etti

MHP Genel Başkanı Sayın Dr.Devlet Bahçeli’ye kendisine gösterdiği teveccüh ve büyük destekleri için teşekkür eden Kılıç şunları söyledi:

“Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeliaday olduğum andan itibaren bana güvendiler, her konuda destek oldular. Ben de bu güvene ve desteğe layık olabilmek için tüm arkadaşlarımla birlikte var gücümle gece, gündüz çalışıyorum. İnşallah Nevşehir’de Belediye Başkanlığını kazanarak Sayın Genel Başkanımızın güvenini boşa çıkartmayacağız. 14 Mart 2019 Perşembe günü saat 16:00 da Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin teşrif edeceği mitinge bütün hemşerilerimi davet ediyorum. Miting bizim toyumuzdur. Hemşerilerimiz ellerinde Türk bayrakları,ağızlarında zafer türküleriyle Diriliş Meydanı’nı doldursunlar. Doldursunlar ki büyük Türk milletinin dirilişi ve şahlanışı yeniden bu meydanda başlasın.İstiklal Marşımızı bu meydanda birlikte okuyalım. Sesimiz o kadar gür çıksın ki arşa yükselsin. Bu sesi duyan şehitlerimiz kabirlerinde rahat etsin,dostlar sevinsin. Vatanımıza göz diken düşmanlar ve işbirlikçi hainler korksun, kaçacak delik arasın.”