Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir milletvekili aday adayı Metin Didinmez ve beraberindeki heyet FİB Haber.Com gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile bir süre fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı, nazik ziyaretleri için MHP Nevşehir milletvekili aday adayı Metin Didinmez'e teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

Didinmez seçim çalışmalarına hızlı başladı....

Seçimlere iki ay dan kısa süre kalan şu günlerde teşkiletçı ruhu ile MHP sevdalısı aday adayı Metin Didinmez seçim çalışmalarına start verdi.

İlk olarak MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu ardından merkez ilçe başkanGökhan Göğdemir'i ziyaret ederek bu kutlu dava yolunda kollarını sıvadı. Nevşehirin sevilen esnaflarından Metin Didinmez daha sonra Ülkü ocakları Nevşehir İl Başkanı Musa Şevik'i ziyaret ederek gönüllere feth etmeye başladı. Seçim çalışmalarına heyecanla ve özveri ile başlayan Didinmez ardından Kaymaklı belediye Başkanı Harun Çekiç ve Kavak Belediye Başkanı Ferudun Bağcı'yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ardından Derinkuyu, Ürgüp ve Kozaklı ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Didinmez, parti üyeleri ile istişarelerde bulundu.

Çalışmalarına genç ruhu ile devam eden Metin Didinmez'e başarılar diliyoruz.

Metin Didinmez Kimdir ?

1966 Nevşehir doğumlu. Siyasete ilk olarak 1978 yılında Ülkücü Gençlik Derneği ile adım atan Metin Didinmez, günümüze kadar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin faklı kademerinde yöneticilik yaparak çeşitli görevlerde bulundu. Nevşehir'de ticaret işiyle uğraşan Didinmez, evli ve 5 çocuk babasıdır.