Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir milletvekili aday adayı İlhan Kaya, FİB Haber.Com gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile bir süre fikir alışverişinde bulundu.

Lider ülke Türkiye vizyonuna ve Nevşehir'e daha iyi hizmet edebilmek amacıyla aday adayı olduğunu belirten MHP Nevşehir milletvekili aday adayı İlhan Kaya, Milliyetçi Hareket Partisi olarak 14 Mayıs 2023 seçimlerinde hedeflerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı birinci turda seçtirmek ve MHP’yi TBMM’de daha güçlü bir temsille oraya gönderebilmek olarak açıkladı…

İLHAN KAYA; “MİLLETİMİN EMRİNDE VE HİZMETİNDE OLACAĞIM”

Nevşehir Milletvekili olarak temsil etme görevinin nasip olması halinde, verilen görevi kendisine layık görenleri mahcup etmeden, milletin emrinde ve hizmetinde olacağının sözünü veren İlhan Kaya; “Gönül verdiğim, her aşamasında, her kademesinde görev yaptığım, üyesi ve mensubu olmaktan onur, gurur ve şeref duyduğum, Milliyetçi Hareket Partisi'nden Nevşehir Milletvekili Aday Adaylık resmi başvurumuzu parti binamızda gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Liderimiz, Teşkilatlarımız ve Kadirşinas hemşerilerimiz, bana Nevşehir vekili olarak temsil etme görevini tevdi eder ve Yüce Yaratan da bu görevi bana nasip ederse, verilen görevi bana layık görenlere mahcup olmadan, hemşerilerimi en iyi şekilde temsil edeceğimin, milletimin emrinde ve hizmetinde olacağımın sözünü veriyorum.” dedi.

Görev için gerekli tecrübeye ve donanıma sahip olduğunu ve 14 Mayıs seçimlerine kadar Nevşehir için yorulmadan ve bıkmadan mücadele edeceğine vurgu yapan Milletvekili Aday adayı İlhan Kaya; “Bir milletvekilinin asli görevlerini biliyorum. Görevimi en iyi şekilde yapabilmek için gerekli tecrübeye sahip olduğumu, eksiğim olursa gidermek için çaba sarf edeceğimi bilmenizi isterim. Siyaset mümkün olanı yapma, mümkün olmayanı mümkün kılma sanatıdır. Bu bilinçle üç hilal sancağı en yükseklere taşımak için bu süreçte bir bütün halinde çalışacağız. Bugüne kadar şahsıma verilen her vazifeyi eksiksiz yerine getirmeye çalıştım. Bundan sonrada, elimizi değil gövdemizi taşın altına koymamız gerektiğine inanıyor, bu uğurda 14 Mayıs'a kadar durmadan, yorulmadan, bıkmadan, usanmadan Nevşehirimiz için mücadele edeceğimi beyan ediyorum.” dedi.

Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı, nazik ziyaretleri için MHP Nevşehir milletvekili aday adayı İlhan Kaya'ya teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.