Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, 14 Mayıs Genel Seçimlerinde MHP Nevşehir 1. Sıra Milletvekili adaylığı açıklandıktan sonra seçim bölgesi memleketi Nevşehir'de seçim maratonuna hızlı başladı.

Dün Gülşehir ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Filiz Kılıç bugünde doğduğu Avanos ilçesinde hemşehrileriyle kucaklaştı.

MHP Milletvekili adayı Kılıç, ata, baba toprağında hemşerileri ile kucaklaştığını belirterek, “Hiçbir parti farkı gözetmeden herkesi kucaklayacağım. 14 Mayıs'ta Nevşehir kazanacak, Türkiye kazanacak. Her şey Nevşehir için! Her şey Nevşehirli için!” mesajı paylaştı.

Kılıç yaptığı açıklamasında; " Doğup büyüdüğüm, sokaklarında düşüp dizlerimi yara ettiğim, mahallelerinde çocukluğumun geçtiği güzel Avanosumdayım. Köylerinden gelen hemşehrilerimle dolup taşan pazar yerimizi ve daha sonrada çarşı merkezindeki esnafınızı İl Başkanımız Sn. Adnan Doğu, İlçe Başkanımız Murat Öztürk, İl Başkan Yardımcılarımız ve değerli heyetimizle ziyaret ettik. Bizleri gün boyu yalnız bırakmayan teşkilatımızın birbirinden değerli özverili yöneticilerine, kızımız, hocamız gelmiş sözleriyle bağırlarına basan sevgili Avanoslulara, muhtarlarımıza, dostlarımıza, gönülleri bir olanlara selam olsun. Sağ Olun!" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili 1. sıra adayı Kılıç'a ziyaretinde, İl İl Başkanı Adnan Doğu ve yönetimi ile  2. sıra adayı Musa Çiftci ve 3. sıra adayı Emre Aktaş eşlik etti.