Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adnan Doğu ve beraberindeki heyet, Ramazan Ayı’nda da vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyorlar. Her gün bir ilçede MHP İlçe Teşkilatları tarafından düzenlenen programlarda vatandaşlar ile bir araya gelen MHP heyeti Derinkuyu ve Gülşehir ilçelerini ziyaret ettiler.

Derinkuyu'da vatandaşların gönüllerine dokundu...

İl Başkanı Adnan Doğu; "Milliyetçi Hareket  Partisi olarak Ramazan akşamları ziyaretlerimize Derinkuyu ilçemizde teravih namazımızı eda edip İlçe Başkanı Yusuf Gemici ve yönetimi ile birlikte Derinkuyulu dostlarımızı ziyaret ettik. 

Derinkuyu ziyaretimizde sohbetimize eşlik eden Ak parti ilçe Başkanı Hakan Demir,Esnaf sanatkarlar oda Başkanı Mustafa sarı,Ziraat oda Başkanı Yavuz Şen,Ak partili il genel meclis üyesi Şenol Kendir,Mhp eski ilçe başkanı Nihat Gültekin ve Ak Parti millet vekili aday adayı Mustafa Balcı, ve Milliyetçi Hareket Partisi Derinkuyu ilçe Başkanımız Yusuf Gemici ve Yöneticilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.

MHP heyeti Gümüşkent'te...

İl Başkanı Adnan Doğu; "Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı olarak Ramazan akşamları ziyaretlerimize Gümüşkent köyümüzde teravih namazımızı eda edip Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Adnan Doğu ve yönetimiyle birlikte Gülşehir İlçe Başkan Yrd. Kürşat Salgıncı ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile beraber hemşehrilerimizi ziyaret ettik istişarelerde bulunduk.Misafirperverliklerinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Köy temsilcimiz Ahmet Ulus ve Köy Muhtarımız Ömer Arun’a ve Gümüşkentli hemşerilerimize teşekkür ederiz."

MHP'den Gülşehir'e çıkarma

İl Başkanı Adnan Doğu; "Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı olarak Ramazan akşamları ziyaretlerimize Gülşehir ilçemizde devam ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı ve Gülşehir İlçe Başkanlığı olarak Ramazan akşamları ziyaretlerimizi Gülşehir ilçemizde tamamladık misafirperverliklerinden dolayı tüm hemşerilerimize ve Gülşehir ilçe yönetimine Teşekkür ederiz." dedi.