Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, 14 Mayıs seçimleri öncesinde MHP’nin tam kadro katıldığı Derinkuyu ilçe ziyaretinde milletvekili gibi karşılandı.

Derinkuyu ilçesinde esnaf ve vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Kılıç, "Bu şehrin yetiştirdiği bir vatan evladı olarak, 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımıza ve Milliyetçi Hareket Partimize desteklerinizi istiyorum" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Kılıç, yaptığı açıklamasında, ‘İl Başkanımız, Sn. Adnan Doğu, Milletvekili Adaylarımız Av. Sn. Mustafa Çiftçi, Av. Sn. Emre Aktaş, Merkez İlçe Başkanımız Sn. Gökhan Göğdemir, Ocak Başkanımız Musa Şevik İl Başkan Yardımcılarımız, Derinkuyu ilçe Başkanımız Yusuf Gemici ve yönetimi İl Yöneticilerimiz, Merkez İlçe Yöneticilerimiz ve Heyetimiz ile birlikte Derinkuyu'da esnaf ve kıymetli hemşehrilerimize, TBMM’de güçlü Milliyetçi Hareket Partisinin ülkemiz için önemini anlattık, desteklerini istedik. Derinkuyu'muzun misafirperverlikleri ve ilgilerinden dolayı tüm ilçe sakinlerimize teşekkür ederiz’ dedi.

"Derinkuyu'da kızını bağrına bastı"

Gösterdikleri teveccüh, ilgi ve alakadan dolayı tüm hemşerilerine teşekkür eden Kılıç, "MHP ve Cumhur İttifakı, milletimizin bekası, ülkemizin bağımsız geleceği için dünden daha önemli bir görevle karşı karşıyadır. Hemşerilerimiz de bu inanç ve görüşte olduğundan bizi bağrına basıyor, sevgi ve muhabbetini esirgemiyor. Her daim Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Cumhur İttifakı olarak uluslararası arenada lider ülke Türkiye mücadelemiz devam edecektir. 'Devlet ve Milletiyle, Her Şeyden Önce Türkiye' iradesi, 14 Mayıs'ta vatana ve milli namusa sahip çıkacaktır. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ülkemizin dirliğine, milletimizin birliğine, insanımızın huzur ve refahına hayırlı ve kalıcı sonuçlar getirmesini diliyorum. Biz Hep Birlikte Türkiye'yiz. Hepimiz Türk milletiyiz. Ne Mutlu Türküm Diyene" dedi.

Kıılç, sözlerini “Türk milleti Türkiye’den ve Türklükten vazgeçmez. 100 yıldır var olan Türk, ilelebet var olacaktır. Bizim kendimizden başka dostumuz yok ancak düşmanımız çok. Savaşmalı ve gereken cevabı sandıkta vermeliyiz. Türkiye 14 Mayıs’ta gereken cevabı sandıkta verecektir” diyerek sonlandırdı.