Her fırsatta 7’den 70’ine tüm vatandaşlarla kucaklaşmaya özen gösteren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, bu akşamda Nevşehir Esentepe Mahallesi'nde bulunan Çiçekli Camiide teravih namazını vatandaşlarla birlikte kıldı, namaz sonrası çocuk ve gençlerle biraray gelerek Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Çiçekli Camimizin gülleri ile teravih namazımızı eda edip, sonrasında Çiçekli Camii Gençlik Merkezinde genç kardeşlerimizle sonbet ettik. Hocamız Ahmet Aydemir’e emekleri için teşekkür ediyorum." dedi.

120 çocuğun yetiştirdiği çiçeklerle bilinen Çiçekli Camii ziyaretinde, camilerin namaz kılmak, temel dini bilgileri öğrenmek için en önemli yerler olduğunu ifade ederek, camilerde çocukların olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Milletvekili Açıkgöz, 2023 hedefimizde kararlılıkla ilerlerken; bizler çocuklarımıza sağlıklı iyi bir gelecek, refah ve huzur dolu bir vatan bırakmak için çalışıyoruz. Gönlü engin ve insan sevgisi ile dolu yüce milletimizin evlatları, şimdi camilerde açan birer çiçek olduklarını ifade etti.

Camide bulunan çocuklarla ve gençlerle sohbet eden Açıkgöz, “Camilerimiz, namaz kılmak, temel dini bilgilerin öğrenmek için en önemli yerlerdir. O açıdan sizin camilerde olmanız bizim için çok önemli, bu bizi çok sevindiriyor, mutlu ediyor. Hepinize teşekkür ediyorum, sizleri tebrik ediyorum. Allah muvaffak etsin. Derslerinizde de başarılar diliyorum” dedi.

Teravih namazı sonrası AK Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Tahir Akyürek, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Milletvekilleri, Belediye Başkanı Mehmet Savran ve Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ile birlikte Çiçekli Camii bünyesinde hizmet veren gençlik merkezinde gençlerle buluştu.