7. Olağan Kongre süreci ile kendimizi ve enerjimizi yenilediğimiz, milletimizle daha sıkı bağlar kurduğumuz yeni bir dönem olacak diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, "Nevşehir'imiz İnandığı Yolda Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; milletimizle el ele gönül gönüle AK davada, Türkiye sevdasıyla yürümeye devam ediyor." dedi.

AÇIKGÖZ: 'Allah’a hamd olsun; Türkiye, nereden nereye geldi...'

Milletvekili Açıkgöz; "Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 18 yıldır AK kadrolarımız milletimiz için çalışıyor, Türkiye kazanıyor. Dün açılan Ankara-Niğde Otoyolu Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi Sevdamız Nevşehir’imize de bölgemize de katkı sağlayacak. Hayırlı olsun. İlk günkü aşkla, bir ve beraber olarak dava arkadaşlarımızla çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Açıkgöz; "AK PARTİ; milletimizin kurduğu, tabelasını milletin astığı bir partidir."

Milletvekili Açıkgöz; "Kutlu davada Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başarılı yerel seçim geçiren, Türkiye’de ilk 5’e giren AK teşkilatımızı kutluyorum. Pandemi sürecinde de milletimize hizmet odaklı gayret ile çalışan, sosyal belediyecilikte örnek olan tüm Belediyelerimizi ve Belediye Başkanlarımızı tebrik ediyorum.

Kahraman milletimizin lideri, ümmetin umudu, mazlumların sığınağı, mağdurların gür sesi Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ı gönülden ve karşılıksız seven Nevşehir’imizle, teşkilatlarımızla bu davanın bir neferi olmaktan, destek vermekten gurur duyuyoruz. AK PARTİ; milletimizin kurduğu, tabelasını milletin astığı bir partidir. İktidara geldiği günden bu yana milletinin huzuru, refahı, güçlü geleceği için çalışan dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK kadrolarımızla ülkemizin geldiği noktayı hep birlikte görüyoruz. Gönül Seferberliği’mize ve milletimize hizmete ilk günkü aşkla devam edeceğiz" dedi.

Açıkgöz; "AK şölenimiz Nevşehir Merkez İlçe ile devam ediyor... "

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz açıklamasının sonunda; 'Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’in katılımları,AK Parti Nevşehir ailemizle "Nevşehir için İnandığın Yolda Yürü" diyerek seçilen Merkez İlçe Başkanımız Ferit Yiğitarslan’a ve yönetimine hayırlı olsun. Teşkilatımıza emeği geçen fedakar dava arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimize hizmet yolunda ilk günkü aşkla çalışmaya hep birlikte devam edeceğiz. Biz, birlikte büyük bir aileyiz" dedi. #SevdamızNevşehir