AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Meclis Divanı Katibi Mustafa Açıkgöz, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na çağrıda bulunarak bir an önce yürüyüşünden vazgeçmesi gerektiğini söyledi.

Açıkgöz’den Kılıçdaroğlu’na çağrı “İnsanları sokağa çağırarak adalet aranmaz”

Adaletin sokakta değil Türkiye Büyük Millet Meclisinde aranması gerektiğini kaydeden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, mahkemelerin kararlarına herkesin saygı göstermesi gerektiğinin de altını çizdi.

Kılıçdaroğlu’nun bir an önce sonlandırılmasını beklediklerini ifade eden Açıkgöz, “Mahkemenin verdiği kara saygı göstermemiz gerekiyor. Başbakanımızın da ifade ettiği gibi hak arama yeri sokaklar değil. Bini ana muhalefet partisi genel başkanının vatandaşları sokağa çağırması gerçekten üzücü. Adaleti arama yeri asla sokaklar olmamalı. Kılıçdaroğlu bu yürüyüşe başka yerden aldığı bir sesle mi hareket ediyor bilemiyoruz ama bu türlü soranların çözüm yeri meclistir. İstişaredir. Bir an önce yürüyüşüne son vermesi gerekiyor. Yargıya hepimizin güvenmesi gerek. Kuvvetler ayrılığı var. Yargının verdiği kararlar eleştirilebilir ama saygı göstermekte boynumuzun borcudur” dedi.