AK Parti’den Nevşehir milletvekili aday adaylığını açıkladıktan sonra seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden, AK Parti Nevşehir Milletvekili A. Adayı Av. Mehmet Yücel, Gülşehir Belediye Başkanı ve meslektaşı Av. Fatih Çiftci'yi makamında ziyaret etti.

Milletvekili aday adayı Av. Mehmet Yücel, “Kıymetli Başkanım, bizleri makamınıza kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah nasip olursa önümüzdeki seçimde listede yer alırsak sizinle çalışmaktan şeref duyarım. Bizleri buraya kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Yücel, Nevşehir'in ve tüm ilçelerinin çözülmeyecek hiçbir sorununun olmadığını belirterek, Anadolunun kadim kenti Nevşehir'in her şeyin en iyisini hak ettiğini vurguladı.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan milletvekili aday adayı Av. Mehmet Yücel, "14 Mayıs Genel seçimlerinin ülkemiz, şehrimiz ve milletimiz adına hayırlar getirmesini temenni ederek, adaylık süreci kapsamında istişare ve tanıtım ziyaretlerine çıktıklarını, bu kapsamda değerli meslektaşım ve Gülşehir Belediye Başkanımız Sayın Av. Fatih Çiftci ile fikir alış verişinde bulunduklarını kaydetti."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Çiftci'de, önümüzdeki milletvekili aday adaylığı sürecinde Av. Mehmet Yücel'e başarı dileklerini ileterek, “Bu görevler güzel görevler. Milletimize, şehrimize, ülkemize hizmet etme noktasında olan tüm aday adaylarımızın bu süreçte, demokrasinin getirdiği kurallar çerçevesinde başvurularını yapıyor.. Allah herkes için hayırlı olanı nasip etsin” diye konuştu.