Ürgüp'te yoğun ilgi ile karşılanan AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Süleyman Özgün sonrasında ilçede vatandaşları ziyaret etti.

Ürgüp ilçesinde Sanayi Sitesi ve Güllüce Caddesindeki esnafları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunurken istek ve beklentilerini de dinleyerek sohbet etti. Gerçekleştirdikleri ziyaretlerle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Özgün, AK Parti’nin Türk siyasetinde alışılagelmiş anlayıştan çok farklı olarak her daim vatandaşlarla iç içe bir yönetim anlayışı sergilediğini ifade etti.

Özgün, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bir kez daha gördük ki, milletimizin şu gerçeğin çok iyi farkında; tüm dünyanın içinden geçtiği süreçte dertlere çözüm bulacak, Türkiye’nin etkin ve etkili siyasetini devam ettirecek, bölgesinde ve  dünyada söz sahibi saygın bir ülke olmasını sağlayacak tek lider Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bunu sağlayacak kadrolar da onun önderliğindeki AK Parti kadrolarıdır. Esnafımızdan işçimize, memurumuzdan emeklimize, kadınlarımızdan erkeklerimize, gençlerimizden yaşlımıza herkes için umudun adı AK Parti’dir”   dedi.

Milletvekili adayı Süleyman Özgün, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin bugüne kadar yapılan diğer seçimlerden farklı olduğunu söyledi.

Ürgüp insanının vatanına bağlı olduğunu vurgulayan Özgün, "İnanıyoruz ki bizim anlımızın akıyla 20 yıldır bu ülkeye yaptığımız hizmetlerin karşılığını bu millet, bir kez daha verecek. Kendi otomobilini üretmiş bir Türkiye istemedikleri için Recep Tayyip Erdoğan'ı istemiyorlar. Çünkü Tayyip Erdoğan güçlü Türkiye istiyor. Ürgüp bize her zaman en büyük desteği verdi. En büyük coşkuyla, inançla, heyecanla liderinin peşinde oldu. Şimdi sadece Cumhurbaşkanımızı seçtirmekle kalmayacağız. Güzel bir de ders vereceğiz"

Özgün'e ziyaretinde Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ve AK Parti İlçe Başkanı Oguz Kahraman'da eşlik etti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'te; "Milletvekili Adayımız Süleyman Özgün, İlçe Başkanımız Oguz Kahraman ve teşkilatımızla birlikte Sanayi Sitesi, Güllüce Caddesi esnaflarımızı, STK’ları, hastahane personeli ve tedavi gören hemşehrilerimizi ziyaret ettik.  14 Mayıs’ta yeniden destan yazana kadar sıkılmadık el, kucaklaşmadık hemşehrimiz kalmayacak." dedi.