AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Süleyman Özgün, İl Başkanı Ali Kemikkıran ve beraberindeki heyet Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Nevşehir İş Dünyasının görüşlerini fikir ve çözüm önerilerini dikkate alarak göreve başlamak istediğini ifade eden Milletvekili adayı Süleyman Özgün, “Bu kenti el ele vererek beraber büyüteceğiz. Fikir ve görüşleriniz çok önemli. Nevşehir Türkiye Yüzyılında bizlerle birlikte payına düşeni alacak ve atılım yapacak. 14 Mayıs sonrasında her alanda büyüyen, güçlenen, kalkınan ve katma değer yaratan marka şehir Nevşehir için üretime ve ticarete devam edeceğiz.Bunu hep beraber yapacağız” diye konuştu.

NTSO Meclis Başkanı M.Ali Öbekli, Yönetim ve Meclis Üyelerininde hazır bulunduğu ziyarette konuşan NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız'da, Milletvekili adayı Süleyman Özgün'ü Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Parmaksız, “Ülkemizde gerçekleştirilecek genel seçimlerde şehrimizi temsil eden tüm adaylarımıza ve tüm partilere kapımız açıktır, şehrimizi ve milletimizi temsil etmeye aday olan milletvekili adaylarına başarılar diliyorum, Nevşehir Kapadokya’nın incisidir, Nevşehir'i temsil etmek ayrıca Kapadokyamızı da temsil etmektir. Kendisine seçimlerde başarılar diliyoruz. Seçimlerin ilimiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.