AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Sulusaray ve Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabası ile Alacaşar ve Çiftlik köylerini ziyaret ederek Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik ve köy muhtarlarıyla istişarelerde bulundu. Gizligider, gittikleri yerlerde bölge halkı ve esnaf ile de bir araya gelerek onların istek ve sorunlarını dinledi.

Nevşehir Milletvekili Gizligider yaptığı açıklamada; TBMM çalışmalarına ara verdiğimiz bu günlerde kasabalarımızı ve köylerimizi ziyaret ederek hemşerilerimizle hasbıhal etmeye ve yapılan hizmetleri değerlendirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda hafta sonu ilk olarak "Sulusaray Beldemizde Kuran Eğitim Merkezi açılışı yapıp, öğrencilerimizi ziyaret ettik. Birlik vakfımız tarafından hazırlanan yemek ikramında bulunduk. Okulumuzu ziyaret edip, öğrencilerimizi sevindirdik." Ardından "Karapınar beldemizde belediyemizin en son çalışmalarını değerlendirdik, 26 şehirden gelen talebeleriyle Kurra Hafız Kuran Kursumuzda adeta NEFES aldık, yeni bina yakında hizmete girecek, madden ve manen tam destek" dedi.

Gizligider'in yoğun hafta sonu mesaisine Alacaşar ve Çiftlik köyleri ile devam etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Gizligider; "Alacaşar Köyümüzde uzun kış gecesi oturması; telaşsız, seçimsiz, istişare ve muhabbetle değerlendirdik. Köy muhtarımızla istişare edip sorunlarını dinledik ve hemen peşinde "Durmak Yok Yola Devam" diyerek bu kezde Alacaşar’dan sonra Çiftlik köyü; dünya, ülke siyasetinden köyümüzün taleplerine, çiftçiden esnafa... Muhabbetten hasıl oldu bu dava, bu hareket. Ve günü bu ziyaretle nihayetlendirdik" dedi.

Gizligider, "Biz Nevşehir Milletvekilleri olarak ilimizin her noktasına ulaşmaya çalışarak halkımızın dertlerini paylaşmaya çalışıyoruz. Hükümetimizin de desteğiyle ilimizin sorunlarına tek tek çözüm bulacağız ve köylümüzün, hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili Gizligider gittiği yerlerde; "Bizim derdimizin Türkiye olduğunu hemşehrilerimize aktardık. Hemşehrilerimizin de derdimizle dertlendiğini gördük. Güçlü Türkiye için yollar aşıyor ve gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakaları ile duaları ise bizleri tüm yorgunluğumuzun atmasına vesile oluyor. Siz bir, beraber, olduktan sonra, gücünüzü bizim yanımızda bulduğunuz sürece, aşılmayacak dağlar, geçilmeyecek tüneller, hiçbir şey yoktur. Bugün Kurucu Genel Başkanımız, Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın omuzlarında yükselen, yerli ve milli düşüncenin siyasetle tanıştığı milletin partisi AK Partimizle birlikte halkımızı kucaklamaya ve 2023, 2053 ve 2071 yolunda durmadan yürümeye devam edeceğiz" dedi. 


AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider'in kasaba ve köy ziyaretlerine AK Parti İl Genel Meclis Başkanı süleyman Özgün ve AK Parti bir önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz'de eşlik ettiler.