10 Kasım 2023  tarihinde Ankara'da yapılan Atatürk'ü anma koşusu Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3. olan daha sonra devam eden bölgesel kros liglerinde finale 1. sırada yükselen Nevşehir atletizm takımı sporcuları ve antrenörleri Resul ve Hakan Köstekçi Gazi Meclis'te AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün'ü ziyaret ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün kendisini ziyarete gelen Nevşehir atletizm takımını öğlen yemeğinde Meclis lokantasında ağırladı. Daha sonra meclisi gezdirren Milletvekili Özgün, genç atletleri gösterdikleri üstün başarıdan dolayı teşekkür ederek, başarıya giden yolun istikrar ve en önemlisi bir sporcuda bulunması gereken dürüstlükten geçtiğini belirterek başarılarının devamını diledi. 

Özgün : "Meclisteki 2. Gençlik Buluşmasını Gerçekleştirdik" 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "Nevşehir'in geleceği gençlerimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi ile buluşturmaya devam ediyoruz. İkincisini düzenlediğimiz gençlik buluşmalarındaki konuklarımız Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki atletizm sporcularını ve onların bu yoldaki en büyük destekçileri ve yol göstericileri olan antrenörleri Resul Köstekçi ve Hakan Köstekçi beyefendileri oldu. Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki atletizm sporcularımızın başarılarını ödüllendirmek ve yeni nesillerimize meclisimizi tanıtmak amacıyla yaptığımız etkinlikte gençlerimize Gazi Meclisimizin çalışmaları ve tarihi hakkında bilgi verdik. Gençlerimizin bizim herşeyimiz. Yarınımız umudum geleceğimiz. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Ziyaret sonrası İbrahim Gökgöz ve Mert Hanifi Odacı milli takım kampına katılmak üzere izmir'e hareket ettiler.

Editör: Fikret Capacı