‘1.ci Gülşehir Modifiye Fest Araç Fuarı’ Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde düzenlenen törenle açıldı. Araç tutkunları ve gençler tarafından büyük ilgi gören fuarda modifiye araçlar görücüye çıktı.

Modifiye araç tutkunları Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde buluştu.  

Gülşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Nevşehir Otomobil Sevenler Derneği (NEVFEST) katkılarıyla düzenlenen NEVFEST Modifiye Fest Araç Fuarı, meraklılarına yaklaşık 800 sayıda modifiyeli araçlar ve motorsikletler ile Türkiye'nin farklı illerinden gelen çok sayıdaki katılımcılara görsel bir modifiye şöleni sunarak festival tadında bir gün yaşattılar.

Gülşehir Belediyesi'nin desteklediği etkinlikte, "desibel" ve "güzellik" yarışması da yapıldı. Gün boyu devam eden yarışmalarda dereceye giren araç sahiplerine kupa ve plaket takdim edildi. Çocuklarıyla alana gelen aileler de araçlarla birlikte fotoğraf çektirdi.

Gülşehir'de Modifiye araç fuarını 5 bin kişinnn üzerinde kişi ziyaret etti.

Renkli görüntülerin sahne olduğu etkinliğe yoğun araç katılımı yanında Nevşehir merkezi ile çevre il ve ilçelerden de yaklaşık 5 bin kişinin üzerinde kişi ziyaret etti.

Sabahın erken saatlerinden itibaren modifiyeli araçların giriş yaptığı Gülşehir Kapalı Modern Pazarı'nda bu sene birincisi düzenlenen Nevfest Modifiye araç fuarının startını Gülşehir İlçe Kaymakamı Salih Gültekin, Belediye Başkanı Erkan Çiftci, Emniyet Müdürü Rafet Tokgöz, Milli Eğitim Müdürü Resul Çevik, İl Genel Meclisi Üyesi Kürşat Salgıncı, Belediye meclis üyeleri Serpil Ay, Nuri Olcay Kilci, Volkan Parlar, Ahmet Dalkılıç, Ramis Gencer ve Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir İlçe Başkanlığı yönetim Kurulu Başkanı Yasin Dalkılıç ve yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda davetli konuklarla Gülşehir halkıyla beraber verdiler.

Gülşehirli esnafın yüzü güldü.

Gülşehir'in ticari ve sosyal yaşamına büyük ölçüde katkı sunan bu tür organizasyonların ilerleyen günlerde de devam edeceğinin müjdesini veren Belediye Başkanı Erkan Çiftci, tüm katılımcılara teşekkür ederek, kendilerini Kapadokya'nın incisi Gülşehir'de ağrılamaktan dolayı da mutluluk duyduğunu ifade etti.

İşte Modifiye Araç Fuarı'ndan birbirinden muhteşem otomobiller...

Foto: Mahir Polat