Kapadokya Haberleri

kapadokya haberleri ve güncel kapadokya gelişmeleri, kapadokya ile ilgili tüm video, kapadokya fotoğrafları ve kapadokya haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Yerel

27-28 Temmuz 2024 tarihinde Aksaray ve Nevşehir illerinde AHİKA Ajansı tarafından Hike and Fly Anatolia Yamaç paraşütü yarışması gerçekleştirilecek.

Turizm

TRT1'de Pelin Çift'in sunumu ve Prof. Dr. Tufan Gündüz'ün yorumlarıyla Türkiye'nin bilgi yarışması 3'te 3'ün yeni bölümünde Nevşehir ile ilgili...

Turizm

Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Mustafapaşa yerleşkesinde "Nevşehir Turizm Master Planı" için ilgili paydaşların katılımıyla Çalıştay düzenlendi.

Nevşehir'de Bugün

Barceló Hotel Group, Türkiye’deki 4’ncü otelini Nevşehir'de Barcelo Cappadocia, 16 Temmuz’da kapılarını açmaya hazırlanıyor.

İlan - Duyuru- Mesaj

Nevşehir’de 10 Temmuz 2024 tarihinde eski Dedeman otelin yerine açılanacak olan Marriot Otel için her departman ve pozisyonda takım arkadaşları...

Turizm

Türkiye'nin En Büyük Turizm Platformu Go Türkiye, Nevşehir Kapadokya Bölgesinin doğal "seyir terası" Uçhisar Kalesi'ni paylaştı!..

Nevşehir'de Bugün

Kore’nin ünlü sanatçıları Hwasa, Nowadays ve Onestar’ın katılacağı ve çeşitli Kore kültür içeriklerini deneyimlenebileceği 'K-Kültür Festivali' start aldı.

Genel

Kore Kültür Merkezi ve Kore Turizm Organizasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği ‘K-Kültür Festivali', Nevşehir’de gerçekleştirilecek.

Yerel

Göreme'de Siber Güvenlik Çözümleri Etkinliği: Timus Siber Güvenlik Teknolojileri ve Butiksoft Otel Programı'nın birlikte düzenleyeceği etkinliğe davetlisiniz.

Genel

Nevşehir'de dün akşam saatlerinde gökyüzünü aydınlatan dolunay ihtişamıyla, parlaklığıyla büyülerken, kartpostallık bir manzaralar oluşturdu.

Genel

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde bulunan Aşıklar tepesi mevkiinde bir otomobil otel avlusuna uçtu. Kazada iki kişi yaralandı.

Genel

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir'e gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Sn. Arif Çetin, Vali Ali Fidan’ı makamında...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu