Romanya'nın Nevşehir-Kayseri Fahri Konsolosu ve Royal Balloon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinler, "Moldova’nın Ankara Büyükelçisi Sayın Dmitri Croitor’u Kapadokya'daki işletmemiz Royal'de ağırladık. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Royal Balloon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinler yaptığı açıklamasında; "İşletmemiz Royal Anatolia ile yaptığımız Kişinev- Kapadokya Charter Operasyonlarımız sebebiyle Moldova Ankara Büyükelçisi Sayın Dmitri Croitor tanışma ve teşekkür ziyareti nezaketinde bulundular ve bizi onore ettiler. Bölgemiz Kapadokya için katma değerli işler üretme hususunda motivasyonumuz arttı. 

Kasım 2021 yılında Kisinev’den Kapadokya’ya 2 charter ucak organizasyonu yaptık. Bu sene 2022 Mart ayında planlanan 2 sefer Ukrayna savaşı ve Moldova hava sahasının emniyet amaçlı kapatılması sebepleriyle iptal olmuştu. Çok şükür 2022 yılının ilk charter operasyonumuzu 03 - 05 Nisan döneminde başarı ile gerçekleştirdik. Umarım Kasım ayında charter seferlere devam edecegiz. Dost iki ülke arasında gönül köprüleri kuruyoruz." ifadelerine yer verdi.