Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımının tayt yan sponsoru olan, Türkiye ve Dünyanın en özel konsept otellerinden, Ürgüp’te faaliyet gösteren Kapadokya’nın Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan belgeli “İlk ve Tek Butik Oteli” Kayakapı Premium Caves – Cappadocia özel konuklarını sezon sonu yemeğinde mekanında ağırladı.

Konuya ilişkin Galatasaray SK kurumsal resmi sitesinden yapılan açıklamada; "Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımımızı sezon sonu yemeğinde Ürgüp'te ağırlayan sponsorumuz Kayakapi Premium Caves - Cappadocia’ya teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

TÜROFED Genel Sekreteri, Galatasaray SK'nın 19356 numaralı kongre üyesi ve Kayakapı Premium Caves Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler'de, "Kayakapı Premium Caves - Cappadocia olarak 2023/2024 sezonunda sponsoru olduğumuz Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımımızı sezon sonu yemeğinde işletmemizde ve Ürgüp'te ağırlamaktan büyük onur duyduk. Dinler Group iştiraki Kayakapi Premium Caves -Cappadocia olarak GS Voleybol 1905 Kadın Voleybol Takımı Resmi Sponsoru olmaktan dolayı çok mutlu ve çok gururluyuz" dedi.