Nevşehir'in sevilen berber esnaflarından Cengiz Daşkesen, 2024 yerel seçimlerinde Esentepe Mahallesine Muhtar adayı olduğunu geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

Esenepe mahallesi muhtar adayı Cengiz Daşkesen'in işte azaları:

  1. Kahraman Soymaz
  2. Murat Civelek
  3. Ali Şükrü Ercan
  4. Meral Öğül
  5. Nurettin Genç
  6. Cengiz Yurt
  7. Mehmet Bedenli
  8. Burak Barut

"Bankamatik Muhtarı değil gönüllerin Muhtarı olmaya talibim"

Esentepe Mahallesi’ne hizmet getirmek için aday olduğunu belirten Muhtar adayı Cengiz Daşkesen açıklamasında, Esentepe Mahallemizin eksiklikleri başta olmak üzere mahallemizin tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. Bankamatik Muhtarı değil gönüllerin Muhtarı olmaya talibim.” dedi.

Gelen büyük talep ve teveccüh sonrası doğup büyüdüğü ve hala yaşadığı mahallesine hizmet etmek için bu yola çıktığını ifade eden Cengiz Daşkesen adaylığı konusunda yaptığı istişarelerinde "Hangi kapıyı çaldıysam, kiminle konuştuysam adaylığım için çok sevindiğini söylüyor. 'Cengiz Daşkesen tuttuğunu koparır mahallemize de güzel hizmetler getirir' diyorlar" ifadelerini kullandı.

“Başarılı bir muhtar halkına, mahallesine faydalı olabilir”

Muhtar adayı Cengiz Daşkesen, “Mahallem için en güzel ve faydalı hizmetleri yapacağımı düşünüyorum. Bu sebeple muhtar adayı oldum. Esentepe Mahallesi ve halkı hizmetlerin en iyisine layıktır. Şimdiden hem mahalleme hem de memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Bu işler nasip kısmet işi. Herşeyin hayırlısı neyse o olsun. Esentepe Mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

Esentepe Mahallesi'nde erkek kuaförlüğü yapan muhtar adayı Cengiz Daşkesen, evli ve iki kız çocuk babası.