Nevşehir 15 Temmuz Mahallesi Muhtar adayı Fatih Lop, 25 yıl muhtarlık yapmış olan merhum Mehmet Lop'un yanında görev alan ve tecrübe edinen 42 yaşındaki Fatih Lop, yaşadığı 15 Temmuz Mahallesine Muhtar Adayı oldu.

Evli ve 3 çocuk babası Fatih Lop, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi( NEVÜ) mezunu ve işletme sahibi. 

15 Temmuz Mahallesi Muhtar adayı Fatih Lop, 15 Temmuz Mahallesindeki ihtiyaçları karşılamak için çalışacağını ve her zaman vatandaşların yanında olacağını ifade ederek mahalle sakinlerinin desteklerini bekliyor.

15 Temmuz Muhtar Adayı Fatih Lop'tan 8 Mart mesajı

Muhtar adayı Fatih Lop yaptığı açıklamada, “ Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında büyük fedakarlıklar gösteren, Peygamber Efendimizin “Cennet anaların ayağının altında” sözüyle büyük değer verdiği kadınlarımız; günümüzde iş hayatı, eğitim, sağlık, yasama, yürütme ve yargıya varıncaya kadar her alanda üstlendiği görevleri başarıyla yerine getirmektedirler. Yaşamımızın her anında yanımızda olan kadınlarımız; bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan en değerli varlıklarımızdır. Kahramanlıkları ve vatanseverlikleriyle de isimlerini tarihe yazdıran kadınların her konuda desteklenmesi hepimizin asli görevidir. Fedakarlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.” dedi.