Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Çakır ve Başkan yardımcısı Murat Çopur AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan'ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

MÜSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Çakır, "Nevşehir MÜSİAD Ailesi olarak, Nevşehir'imizin kıymetli Milletvekili Sayın Emre Çalışkan beyefendiye ziyarette bulunduk. MÜSİAD ailesi olarak vizyonumuzu, misyonumuzu ve şehrimiz için neler katabilecekler konularında Sayın Vekilimiz ile istişarelerde bulunduk. Bizleri ilgiyle dinlemesi, güler yüzlü hoş sohbette bulunması ve misafirperverliği için şükranlarımızı sunuyoruz ." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan; "Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ahmet Çakır ve Başkan yardımcısı Murat Çopur’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık." dedi.

Ziyaret sonunda MÜSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Çakır, Milletvekili Çalışkan'a kendi üretimi olan ve Kapadokya sıcak hava balonu şişesiyle hazırlanan üzüm kolonyası hediye etti.