31 Mart Yerel seçim sürecinde Büyük Birlik Partisi (BBP) Nevşehir İl Genel Meclisi 1. Sıra adayı belli oldu.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk İmamoglu partisinin Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkan Ramazan Kalkan ile bir araya geldi.

Görüme sonrasında açıklamada bulunan Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk İmamoglu, Nevşehirli başarılı iş insanı Mustafa Batmaz'ın, BBP 1. sıra İl Genel Meclis Üyesi adayı oldunu duyurdu.

Batmaz, Nevşehir BBP'den 1. Sıra İl Genel Meclisi üyesi Adayı Oldu

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk İmamoglu yaptığı açıklama; "31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Büyük Birlik Partisi (BBP) Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra Adayımız yıllarca Nevşehir'imizde partimizin neferliğini başarılı bir şekilde yapan değerli İş insanımız Sayın Mustafa Batmaz bey olmuştur. BBP amblemiyle Seçimlerde bizleri temsil edecek olan Mustafa Batmaz Beye bu davada yolda başarılar diliyorum hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Nevşehir’e gönül verdiğini ifade eden BBP Nevşehir İl Genel Meclisi 1. Sıra adayı Mustafa Batmaz'da, hemşehrilerinden destek istedi.

Batmaz, “31 Mart Yerel Seçimleri için BBP Nevşehir 1. Sıra İl Genel Meclis Üyesi Adaylığını şahsıma layık gören ve tarafıma tevdi eden başta Genel Başkan Yardımcımızı Sayın Ömer Faruk İmamoglu ve İl Başkanım Ramazan Kalkan beylere teşekkür ediyorum. Merhum Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'na bir vefa borcumuz var. İnşallah bu seçimlerde bu borcu ödeyeceğiz. Nevşehir’e gönül vermiş bir kardeşiniz olarak çıktığım bu yolda siz değerli hemşerilerimi yanımda görmekten mutluluk duyarım hepinize teşekkür ediyorum sağ olun var olun” dedi.

Nevşehir iş insanlarından hayırsever iş insanı Mustafa Batmaz, il genelinde herkesimin sevgisine mazhar olmuş Nevşehir Belediyespor hassasiyeti ile tanınıyor.