Nar Belediyesi tarafından kültürel faaliyetler kapsamında düzenlenen programda anneler, Kayseri Kapuzbaşı şelalesini gezdiler.

Nar kasabası belediye başkanı Süleyman Özçelik narlı annelere süpriz yaparak Kayseri Kapuzbaşı şelalesine götürdü.  Annelerin bu özel gününü unutmayan Başkan Süleyman Özçelik'e anneler derinden dua ederek mutluluklarını dile getirdi.

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik yaptığı açıklamada; "Rutin belediyecilik hizmetlerimizi yerine getirirken insana, insanların gönüllerine dokunacak projelere de imza atmayı kendimize görev bildik. Bu yönde de önceliğimiz analarımız, bacılarımız, kardeşlerimiz...  Anneler günü münasebetiyle Çanakkale ve  Ihlara vadisi programımız olmuştu bu yılda annelerimize Kayseri Kapuzbaşı şelalesine gezi düzenledik. Bu gezi ile hem bölgemizi tanımayı hemde tarihi ve doğal güzellikleri ile değerlerimize sahip çıkarak bu zenginlikleri, gelecek nesillere doğru bir şekilde aktarmayı amaçlıyoruz” dedi.

Her yaştan ve her kesimden insanlara yönelik kültür gezilerinin devam edeceğini belirten Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, "Doğumumuzdan itibaren desteklerini bizlerden esirgemeyen, hayatımızın her aşamasında yanımızda olan cennet kokusu annelerimiz için ne yapsak az. Onların hayır duaları çalışma azmimize güç katıyor. Bu vesile ile başta kendi canım annem olmak üzere tüm annelerimizin günün kutluorum. Nar Belediyesi olarak özellikle kadınlara yönelik kültürel gezilerimiz bundan sonrada sürecek." ifadelerinde bulundu.

Geziye katılan anneler ise, "Belediye Başkanımızın sayesinde bugün Kayseri Kapuzbaşı 'nı gezdik. Her şey çok güzel ve keyifliydi. Burayı görmekle çok mutlu olduk. Bizlere bu imkanı tanıyan Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Özçelik'e teşekkür ediyoruz" dediler.

F2Ba5Efc Aeb8 452B 895F 732E945F92Ec (1)

Editör: Fikret Capacı