Merkezi Çorum'da bulunan tüm Türkiye genelinde ve yurt dışında gönüllü ekipleri olan SMA hastası çocuklara umut olan Nefes Ekibi Nevşehirli Yusuf Eren'i doğum gününde de yalnız bırakmadı.

Yusuf canlar tarafından Nevşehir Ticaret Borsası Toplantı Salonu'nda düzenlenen Yusuf Eren için bende varım bağış gecesinin yapıldığı saatlerde Yusuf Eren'in Instagram canlı yayınını açan Nefes ekibi, canlı yayında büyük bir bağışa imza attı.


Yayın boyunca hem Çorum'dan hem de Türkiye genelinden ekip üyelerinin, siyasetçilerin iş insanlarının canlı yanına bağlandığı gece Nefes Ekibi başkanı Erhan Avcı ve Begüm Burcu moderatörlüğünde 21.30'dan 00.30'a kadar sürdü. 


Nefes Ekibinin gerceklestirdiği Yusuf Eren Doğum günü özel programında Nefes Ekibi 3 saatte 264 bin 520 liralık rekor bir güncelle yayını tamamladı.


Büyük suprizlerin yaşandığı canlı yayına SMA hastası olan ve şuan yüzde 80 oranıyla kampanyası devam eden Özgecan'ın ailesinin katılması gecenin en büyük süprizi olurken, Çorum Ülkü Ocakları eski Başkanı iş insanı Ahmet Hattap İmal, MHP Uğurludağ Belediye Meclis Üyesi Sezer Bici, İYİ Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanı Fatih Koca, Saadet Partisi Çorum Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Fahrettin Şeherli, Türk Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı ve Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Aydın Akagündüz, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın beyin oğlu Muhammed Aşgın ve Nefes Ekibinin değerli üyelerinin bağışları geceye damga vurdular.
Farklı illerden farklı ülkelerden Nefes üyelerinin de canlı yayın konuğu olduğu gece de Nefes Ekibi Başkanı Erhan Avcı, canlı yayının ve Yusuf Eren yavrumuza yüklü bir bağış desteğinin yapılmasında gece gündüz demeden büyük fedakarlıklarla yüreklerini ortaya koyan Nefes Ekibinin tüm üyelerine teşekkür etti.


Canlı yayının final bölümünde Yusuf Eren'in babası Yüksel Gostak ve Yusufcanların Başkanı Ramazan Tavsamaz'ında canlı yayına bağlanarak Nefes Ekibine emekleri ve destekleri için teşekkür ettiler. 


Nefes Yusuf Eren doğum günü gecesi Nefes ekibi üyeleri ve canlı yayın katılımcıları tarafından Yusuf Eren'e bağışlanan toplam meblanın alkışlar eşliğinde açıklanmasıyla son buldu.