Nevşehir'in sevilen esnaflarından Ahmet Ulu, 2024 yerel seçimlerinde 15 Temmuz Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

15 Temmuz Muhtar Adayı Ahmet Ulu Azalarını Açıkladı

15 Temmuz Mahalle Muhtarlığını duyuran Ahmet Ulu; "Muhtarlık resmi daire gibi değildir. Burada önemli olan muhtarı ihtiyacı olan herkes her an ulaşabilmelidir. Biz de bunun için iş yerimiz "Sizin Market" olarak her türlü mahalle sakinlerinin işlerini rahatlıkla görebilecek ve her an bulunabilecek bir hizmet sunmak için buradayız.” dedi.

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi Nevşehir 15 Temmuz Mahallesi muhtar adayı Ahmet Ulu, azaları açıkladı. İşte Ahmet Ulu'nun A Takımı o isimler...

İşte 15 Temmuz Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Ulu Azaları:

  • Murat Kamberlioğlu
  • Recep Toprakçıer
  • Adil Altan
  • Özgür Uluçam
  • Zehra Işık
  • Ali İhsan Özdinar
  • Arif Burunsuz
  • Alparslan Öncül

"Ahmet Ulu ile kazanan mahallemiz olacak"

15 Temmuz Mahallesi’ne hizmet getirmek için aday olduğunu belirten Muhtar adayı Ahmet Ulu açıklamasında, 15 Temmuz Mahallemizin eksiklikleri başta olmak üzere mahallemizin tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. Bankamatik Muhtarı değil gönüllerin Muhtarı olmaya talibim.” dedi.

Gelen büyük talep ve teveccüh sonrası yaşadığı mahallesine hizmet etmek için bu yola çıktığını ifade eden Ahmet Ulu adaylığı konusunda yaptığı istişarelerinde "Hangi kapıyı çaldıysam, kiminle konuştuysam adaylığım için çok sevindiğini söylüyor. 'Ahmet Ulu tuttuğunu koparır mahallemize de güzel hizmetler getirir' diyorlar" ifadelerini kullandı.

“Başarılı bir muhtar halkına, mahallesine faydalı olabilir”

Muhtar adayı Ahmet Ulu, “Mahallem için en güzel ve faydalı hizmetleri yapacağımı düşünüyorum. Bu sebeple muhtar adayı oldum. 15 Temmuz Mahallesi ve halkı hizmetlerin en iyisine layıktır. Şimdiden hem mahalleme hem de memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Bu işler nasip kısmet işi. Herşeyin hayırlısı neyse o olsun. 15 Temmuz Mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

Muhtar adayı Ahmet Ulu yaptığı açıklamada, “ Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında büyük fedakarlıklar gösteren, Peygamber Efendimizin “Cennet anaların ayağının altında” sözüyle büyük değer verdiği kadınlarımız; günümüzde iş hayatı, eğitim, sağlık, yasama, yürütme ve yargıya varıncaya kadar her alanda üstlendiği görevleri başarıyla yerine getirmektedirler. Yaşamımızın her anında yanımızda olan kadınlarımız; bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan en değerli varlıklarımızdır. Kahramanlıkları ve vatanseverlikleriyle de isimlerini tarihe yazdıran kadınların her konuda desteklenmesi hepimizin asli görevidir. Fedakarlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.” dedi.

Adres: 15 Temmuz Mahallesi Vefa Küçük Caddesi No:27/A Sizin Market

İletişim: 0 533 340 65 73