Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Meclis Toplantısı'na katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda Başkan Savran, encümen üyesi olarak seçildi. 

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in başkanlığında yapılan toplantıda, 2024 Mayıs ayına kadar görev yapacak olan Birlik Başkanı, Meclis Başkan Vekilliği, Katip Üye ve Encümen Üyelikleri için seçim yapıldı.

Yeni dönem birlik başkanlığına Balıkesir Büyükşehir Başkanı Yücel Yılmaz seçilirken, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'da yeni dönemde Türkiye Belediyeler Birliği Encümen üyeliğine seçildi. Savran, böylelikle TBB’nin 15 kişilik encümeninde yer aldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,, “Ankara'da gerçekleştirdiğimiz Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı'nda encümen üyelerinin belirlenmesi için oylarımızı kullandık. Şahsımı encümen üyesi olarak seçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkanlar Savran'ı Tebrik Etti

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; "Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Mayıs Ayı Olağan Seçimli Meclis Toplantısı'na katıldık. Birlik Başkanı seçilen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yücel Yılmaz Ağabeyimi ve Encümen üyesi seçilen Nevşehir Belediyesi Başkanımız Mehmet Savran’ı tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Alınan kararların TBB'ye üye belediyelerimiz için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.