Ligin 2. Haftasında deplasmanda Bergamaspor ile karşılaşan ve bu maçtan 87. dakikada penaltı golü ile bir puanla ayrılan Nevşehir Belediyespor 3. haftada oynayacağı Balıkesirspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde yapmış olduğu antrenmanla devam ediyor.

Günün ilk antrenmanını salon çalışmalarıyla tamamlayan temsilcimiz 23 Eylül Cumartesi günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Cuma gününe kadar sürdürecek.

Bu takımın peşinden gidilir...

İki haftadır ligde şampiyonluk mücadelesi veren iki zorlu karşılaşmadan alnın akıyla çıkan, genç, mücadeleci sahada keyif veren bir performansla taraftarlarına umut veren bir oyun sergileyen Nevşehir Belediyespor bu hafta sonu oynayacağı Balıkesirspor karşılaşmasından mutlak üç puan bekliyor.

2 yıldır 2 lig atlayarak 3. lige yükselerek en kötü ihtimalle TFF 1'i hedefleyen Tokat Belediyesi Plevne Spor ile evinde 1-1, sonraki haftada TFF 1 lig tecrübesi olan Erhan Şentürk, Yılmaz Özeren gibi önemli oyuncuları transfer ederek şampiyonluk için iddiasını ortaya koyan Bergamaspor deplasmanında 2-0 öne geçmesine rağmen şansız bir şekilde kendi kalesine attığı gol ve penaltı golü ile 2-2 lik skorla maçtan ayrılan temsilcimiz Nevşehir Belediyespor bu kez şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Bu karşılaşma öncesinde Balıkesirspor'da transfer yasağının kalkmasıyla takıma önemli transferler yapıldığı öğrenildi.

Nevşehir Belediye Spor-Balıkesirspor

Tarih: 23.09.2023 Cumartesi günü

Saat: 15:30

Yer: Gazi Stadı