TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele veren Nevşehir Belediyespor ligin 5.'inci haftasında kendi evinde Çatalcaspor ile karşılaştı. Maçta baştan sona üstün bir futbol sergileyen Nevşehir Belediyespor birçok gol pozisyonundan faydalanamadığı ve 60.dakikada kırmızı kart görmesi sebebiyle 10 kişi ile mücadele etmek zorunda kaldığı karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi. 

Bu sonuçla ligde 12. sırada yer alan Kırmızı beyazlılar BAY geçireceği önümüzdeki haftayı maç yapmadan geçirecek.

5 haftadır galibiyet yüzü görmedi

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele veren Nevşehir Belediyespor ligin 5.'inci haftasında konuk ettiği  Çatalcaspor ile 0-0 berabere kalarak, ligde 5 maçtır kazanamıyor.

Lige evinde oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı Tokat Belediye Plevnespor maçıyla başlayan Nevşehir Belediyespor , 2. haftada deplasmanda Bergama spor ile 2-2 berabere kalmıştı. 3. Haftada kendi evinde Balıkesirspor'a 1-0 mağlup olan Kırmızı beyalılar, 4. Haftada Bursa Yıldırım Spor'a da 3-1 mağlup  oldu. Nevşehir Belediyespor bugün oynadığı maçtada galibiyete ulaşamayınca oynadığı 5 maçta da galibiyet mutluluğu yaşayamadı.

Nevşehir Belediyespor ligde geride kalan 5 haftada 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 3 puan topladı. Kırmızı-beyazlılar, lig maçlarında 4 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 7 gole engel olamadı.

Temsilcimiz önümüzdeki haftayı BAY geçirecek.