2023-24 sezonunu son hafta karşılaşmasında kendi evinde Adana 1954 FK'nü 2-1 yenerek ligde kalmayı başaran Nevşehir Belediyespor'da şu günlerde kafaları karıştıran bir takım gelişmeler yaşanıyor.

Kırmızı Beyazlı renklere gönül veren Nevşehirli sporseverler yaşanan son gelişmelerden rahatsızlık duyarken bu belirsizliğinde biran önce giderilmesini bekliyor.

Ayırmadan ayrıştırmadan sağa sola çevirmeden konumuzun özüne direk olarak giriyoruz.

Öncelikle takımı zor anlarda sahiplenen mevcut Başkan ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Aynı şekilde Nevşehirspor için yüreği çarpıp her şartta ona sahip çıkan, yanında olan, destek veren her er kişiyide tebrik ediyoruz.

Nevşehir Belediyespor'da neler oluyor?

Bir çok dedikodu ve iddiaların yer aldığı, camianın merakla cevap beklediği o sorular...

Kulübün adı Nevşehir Belediyespor mu ? Nevşehir Spor mu?

İsmi değişecek mi? Yeni sezonda hangi isim kullanılacak?

Nevşehir Belediyespor'un içinden aşması zor borçları olduğu doğru mu?

Kulübün sözleşmesi biten devam eden eski yeni futbolculara borcu varmı?

Nevşehir Belediyespor'a transfer yasağı mı gelecek?

Kongre kararı alındı mı? 

Tamam mı devam mı?

Nevşehir'in profesyonel liglerde ki tek temsilcisi Nevşehir Belediyespor a kim yada kimler sahip çıkacak?

TFF 3. Ligde sezon 8 Eylül 2024 tarihinde başlayacak. Ve yeni sezonun başlamasına yaklaşık 3 ay kala takımda takımda kimler kalacak kimler gidecek yada gitti?

Teknik Direktör kim olacak?

İddialı bir takım kurulacak mı?

Kongre kararı mı alındı?

8 Aralık 2023'te yapılan Olağanüstü kongre sonucu kulüp Başkanlığına Taner Demir seçilmesinin ardından, Nevşehir kamuoyunda istifa yok kongre yok bu konuda kamuoyuna açıklanan alınmış karar yokken Kulüp Başkanlığı için adayların piyasaya çıkmasının sebebi ne? Yoksa kongre kararımı alındı? Kim yada kimler ne yapmak istiyor?

Tek derdi şehrinin Kırmızı-Beyaz renklerine aşık olan ve her koşulda takımına aidiyet duygusu ile bağlı olarak destek veren Nevşehirli taraftarların suçu günahı ne?

Nevşehir'in birleştirici gücü...

Nevşehir'in takımına dünden bugüne maddi manevi destek veren emekleri geçmiş ve geçen tüm eski yeni Başkan, yönetici, taraftar kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz.

Şuan herkesin tek beklediği şey şu: 

1.Takım ortada kalmasın!

2.Yarişmacı güçlü bir takım kurulsun.

3.Altyapıya önem verilsin

4. Bu konuda kamuoyunu doyurucu bilgilendiren bir açıklama...

Zira bilgi kirliliğinin yaşandığı bir ortamda Nevşehirli taraftarlarında "Kulüpte neler oluyor" diye sormasından daha doğal bir şey olamaz. Bu konuda alınacak en doğru karar düzenlenecek bir basın toplantısıyla bu soruların cevap bulacağı ve herşeyin kamuoyuyla paylaşılması olacaktır.

Her ilde olduğu gibi yeni sezon öncesinde de İMECE usülü yaşatılmalı, birlik ve beraberlik içerisinde kırmadan incitmeden bu şehrin takımına hep birikte sahip çıkmalıyız. Ayrıca, şehrimizin tek profosyonel temsilcisi takımımıza seçilmişi atanmışi iş insanları ile tam destek vereceğinden de eminiz.

................................................................................................................

Nevşehir Spor kulüp başkanı Taner Demir,  "Ya gel yanımız da ol, yada seyret."

Nevşehir Spor kulüp başkanı Taner Demir, "Ya gel yanımız da ol yada seyret." Bu takım kimsenin değildir 316 bin Nevşehir linin takımıdır..." dedi.

"Ya gel yanımız da ol yada seyret."

Nevşehir Spor kulüp başkanı Taner Demir; "Nevşehir spor'u bize kimse vermedi biz kendimiz inisiyatif gösterip devraldık. Eğer o dönem 3 puandaiken  müdahale etmeseydik zaten devre arasına takım dağılır ve şu an konuşacak bir Nevşehir Spor olmazdı... Biz projelerimize sonuna kadar devam edeceğiz. İsteyen gelir destek olur yada bizim harcadığımız kadar onlarda ortaya birşeyler koyarlar hep birlikte daha güçlü bir ekonomik yapı ile yolumuza devam ederiz.

Biz bu sezon zaten güçlü bir kadro ile yukarıyı kovalayacağız. Şampiyon olacağız diye kimse kimseyi kandırmasın. İşte en yeni örneği kendi grubumuzda Muş Spor son dakika yedeği gol ve penaltılarda kaybetti. İkinci ligde, birinci ligde ve Süper Ligde küme düşmeler son dakika son gol ile başka takımların inisiyatifi ile belli oldu.. Bunlar her sezon yaşanacaktır. Bizler Nevşehir Sporu daha iyi yerlere getirmek için mücade edeceğiz. Bu bağlam da hayal peşinde koşmak yerine ayağı yere basan bir takım oluşturmak adına büyük hedefler için güçlü alt yapılar oluşturuyoruz. Çok şükür Bal Ligi'nde de takımımızı ligde tuttuk. U 17 ve U 15 konferans liglerine de katılmak için çalışmalara başladık ve bu projemizi de devreye soktuk. Kimse endişe etmesin biz bu işi biliyoruz ve hep birlikte başaracağız.. Tüm Kamuoyuna sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Editör: Fikret Capacı