TFF. 3. Futbol ligi 4. grupta ligde kalma mücadelesi veren Nevşehir Belediyespor, Pazar günü belki de sezonun kaderini çizecek en zor maçlarından birisine çıkacak.

Nevşehir Belediyespor, ligin 14’üncü hafta maçında 10 Aralık Pazar günü kendi evinde ağırlayacağı Sebat Gençlikspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile devam ediyor. Teknik direktör İbrahim Cezayir yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirildi. 

Her iki takımında tek hedefi galibiyet...

Zirve yarışını sürdüren Sebat Gençlikspor oynadığı 12 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle topladığı 23 puanla ligde 2.sırada bulunuyor. Bu yüzden Nevşehir karşılaşmasına büyük önem veren Sebat Gençlikspor zirve yarışı için mutlak üç puan için çıkacak.

Temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ise belki de sezonun kaderini çizecek en zor maçlarından birisine çıkacak. Ligde oynadığı 12 maçta 2 galibiyet 4 beraberlik ve 6 mağlubiyetle topladığı 10 puanla ligde (14.) sondan 2. sırada bulunuyor. Kırmızı Beyazlılar bu zorlu mücadelede rakibini mağlup etmesi durumunda ligde rahat bir nefes alacak.

Bizim için bu maçı alın!..

Kırmızı Beyazlı temsilcimizin bu maçta kazanması için dua eden taraftarlarımızda teknik ekip ve futbolculara "İyi mücadele edin karakterinizi ortaya koyun hem bizim için hem kendiniz için bu maçı alın" çağrısında bulundular. Öte yandan Nar tesisilerinde çalışmalarını sürdüren futbocuların antrenmanını ziyaret eden İş İnsanı Muhammet Şahin futbolcularımıza tatlı ikramında bulundu.

Nevşehir Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Sebat Gençlik SK maçının tüm tribün gelirlerinin SMA hastası Nuh Alperen'e bağışlanacağını açıkladı. Kırmızı Beyazlı taraftarların bu zorlu maçta hem takımına destek hemde SMA'lı yavrumuza sahip çıkmak için trübünleri doldurması bekleniyor...

Nevşehir Belediyespor - Sebat Gençlikspor

TFF 3. LİG (Profesyonel Takım)

Yer: Gazi Stadı NEVŞEHİR 

Tarih: 10.12.2023

Saat: 14:00

HAKEMLER:

Sait Tuzcu(Hakem)

Mustafa Kırbaş(1. Yardımcı Hakem)

Hakan Dursun(2. Yardımcı Hakem)

Damla Doğan Genç(Dördüncü Hakem)

Ayhan Akgöz(Gözlemci)

Taner Şanver(Temsilci)

Hasan Aka(Temsilci)

Editör: Fikret Capacı