Nevşehir'de bu sabah 17 yaşındaki lise öğrencisi bir gencin canına kıyması tüm vatandaşları bir kez daha derinden sarstı.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çat kasabası nüfusuna kayıtlı O. D., sabah namazını camiide kıldıktan sonra gittiği bağ evinde kendini asarak intihar etti. Olay yeri inceleme ekiplerinin adreste yaptığı incelemelerin ardından O.D.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

17 yaşında hayata veda eden gencin vefatı başta ailesi, sevenleri ve tüm Çat kasabasını yasa boğdu.

Hüseyin Dogru'nun oğlu O.D.'nin cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Çat kasabası merkez camiiden kaldırılacak.

En son Nevşehir İl Özel İdaresinde Güvenlik görevlisi olarak çalışan Serkan E. 2000 Evler mahallesinde kiraladığı apartta intihar ederek hayatını kaybetmişti.

Her iki intiharın nedenleri belirlenemezken, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Allah (cc) rahmet eylesin. 

FİB Haber Merkezi olarak hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet Kederli aileleri ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” Açıklaması: Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.