Nevşehir Colombia Coffee kahve mağazası olarak, sosyal sorumluluk anlayışımızla yoğun geçen sınav haftasında öğrencilere destek amaçlı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) bünyesinde ki Hacı Ahmed Yesevi Kütüphanesinde, ardından Nevşehir'in önde gelen kolejlerinde eğitim gören öğrencilere ve tüm personele yönelik ücretsiz kahve dağıtımını gerçekleştirdi.

“Kahve Bizden, Başarı Sizden”

Nevşehir Colombia Coffee olarak bu özel etkinlikte, öğrencilere keyifli molalar sunmayı amaçladık. Sosyal sorumluluk projelerimize ve yerli üretimimize bağlılığımızı sürdürerek, topluma olan katkımızı artırmayı ve geleceğin liderleriyle buluşarak onların her zaman destekcisi olduğumuzu belirttik.

Nevşehir Colombia Coffee

Adres: 2000 evler mahallesi Şehit polis Murat hamleci sokak No:4/A NEVŞEHİR
GSM: 0 (531) 025 88 50

Kahve İçenlerin Daha Başarılı Olmasının 9 Bilimsel Sebebi

Kahvesiz gün geçiremeyenlerden misiniz? Özellikle uyandığınızda, çalışırken kahve içmeden kendinizi daha az verimli mi hissediyorsunuz? Kahve sizin için sadece bir ihtiyaç değil, aynı zamanda günlük rutininizin bir parçası mı?

Nevşehir Colombia Coffee yanınızda...

Soruların hepsine ya da çoğuna evet dediyseniz o zaman siz tam bir kahve insanısınız! Öyleyse size bir müjdemiz var. Siz kahveyi sadece sevdiğiniz için içiyor olabilirsiniz ama aslında kahvenin "başarı"nızda önemli bir yere sahip olduğunun henüz farkında değilsiniz.

Evet, düzenli kahve tüketen insanlar diğerlerine göre daha başarılı. Biz demiyoruz,bunu bilim diyor...

Araştırmalar ve kafeinin sağlık üzerindeki olumlu etkileri gösteriyor ki kahve içen insanlarda genç yaşta ölüm daha az görülüyor. Ayrıca kafeinin kalp hastalıkları, kolestrol problemleri, yüksek tansiyon, diyabet üzerindeki yararlı etkileri sayesinde insanlar daha uzun yaşıyor ve bu uzun yaşamlarında daha çok şey başarma şansına erişiyorlar.

Öyleyse hepinizi Colombia Coffee'ye kahve içmeye bekliyoruz. "AFİYET OLSUN"

Editör: Fikret Capacı