Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Doğala köyünde aynı aileden 4 kişi, 5 gün içerisinde aralıklarla coronadan hayatını kaybetti. Aileden 1 kişinin daha corona virüsü tedavisi gördüğü öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Doğala köyünde Öztürk ailesi, yaklaşık 1 ay önce koronavirüs ile tanıştı.

4 gün önce babası Mehmet Öztürk (Gazi)’ü önceki gün eşi Belgıya Öztürk'ü Koronavirüs nedeniyle kaybeden Doğala köyü Muhtarı Azmi Öztürk dünde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından bugünde annesi Saime Öztürk'ü kaybetti. Saime Öztürk'ün cenazesi gün içerisinde Doğala köyünde defin edilecek.

Doğala Köyü muhtarı Azmi Öztürk, eşi Belgıya Öztürk, babası Gazi Öztürk ve annesi Saime Öztürk'ün ölüm haberi gerek Doğala köyü gerek Derinkuyu ilçesi gerekse tüm il genelinde kendisini tanıyan tüm sevenlerini yasa boğarken, aynı virüs nedeniyle Muhtar Öztürk'ün kızınında Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altında olduğu bildirildi.

Allah rahmet eylesin...

FİB Haber Merkezi olarak hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kul*ları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

16.12.2020