AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en az bir beş sene daha bu ülkenin direksiyonunun başında olması gerektiğine dikkat çekti.  

Açıkgöz, "Hepimiz onun çok ekmeğini yedik. Önce Allah'ın lütfuyla, sonrada Sayın Cumhurbaşkanımızın desteğiyle bu makamlarda oturuyoruz. Sıra artık bizde... Her zaman öyleydi ama şimdi daha fazla bizde. 2023 çok önemli. Aşılması gereken önemli bir eşik...

Karşı ittifak yalan, iftira siyaseti sürüyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmasında ne olursa olsun diyorlar. Gözü karattılar. Bu çok tehlikeli.

Ülke yansın, bitsin tam bu moddalar. O yüzden Cumhurbaşkanımızın şu anda teşkilatlarının, vekillerinin desteğine ihtiyacı var.

Ben şunu hep söylüyorum. Cumhurbaşkanımız bu ülke içinde ümmet içindebir  elzem. Benim çocuklarımın geleceği içinde en az bir beş sene daha bu ülkenin başında olması lazım. Allah ömür ve sağlık versin daha fazla kalırsa eyvallah. En az bir beş sene daha bu ülkenin direksiyonunun başında olması gerek" diye konuştu.