Eğitim-Bir-Sen, Memur-Sen'e bağlı diğer sendikalar gibi bu yılda eğitim sendikaları arasında yetkiyi kazanan taraf oldu.

İftira, karalama, yıpratma ve algı yaratma operasyonlarına rağmen Eğitim-Bir-Sen'in bu yılda yetkiyi kazandığına dikkat çeken Şube Başkanı Mustafa Çiftci, yetkinin bu yılda kazanılmasında emeği geçen tüm eğitimcilere teşekkür etti.

Çiftci, "Her türlü iftira, karalama, yıpratma ve algı çalışmalarına rağmen; durmadan yorulmadan, insanı ve emeği merkeze alarak onurla yürüttüğümüz mücadelemizde sizlerin desteğiyle büyük bir farkla tekrar Genel Yetkili Sendika olmanın gururunu yaşıyoruz

Hak davamızda bize inanan, güvenen ve yanımızda duran tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız" ifadelerinde bulundu.

Sendikanın tarihi rekoru kırıldı

Eğitim-Bir-Sen geçen seneki mutabakat 2 bin 143 iken bu yıl 2 bin 216 imza atıldı. Sendika bu mutabakat ile tarihi rekorunu da kırdı.

Üye Sayıları Nevşehir Merkez'de 1026 dan 1092'ye

Ürgüp İlçesinde 178 den 193'e

Derinkuyu İlçesinde 134'ten 148'e

Acıgöl İlçesinde 144'ten 167'ye

Kozaklı İlçesinde 86'dan 92'ye

Hacıbektaş İlçesinde 41'den 42'ye çıkarıldı.

Nevşehir İl geneli mutabakat metni İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda eğitim sendikalarının başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Dildöken tarafından imzalandı.

FİB Haber Merkezi olarak Eğitim-Bir-Sen'i tebrik ediyoruz.