TFF 3'üncü Lig ekiplerinden Nevşehir Belediyespor, bir dönem F.Bahçe forması da giyen Velimeşe’nin orta saha oyuncusun Gökay Iravul'u tranfer etti. 

İleriye dönük orta sahada mücadele eden Gökay İravul Fenerbahçe Alt yapısından yetişti.Bir dönem efsane futbolcu Alex De Souza ile birlikte A takım forması da terleten Gökay İravul o dönem kendisi için en büyük şansın Alex ile oynamak olduğunu belirtmişti.Alex'in kendisiyle ilk günden itibaren yakından ilgilendiğini açıklayan İravul kendisine de Brezilyalı golcüyü örnek aldığını açıklamıştı.Yetenekli orta saha oyuncusu ayrıca U21 Milli takımında da uzun süre forma terletti.

Alex'in Öğrencisi Nevşehir'de...


Tecrübeli orta saha Gökay İravul, kariyeri boyunca 10 ekipte görev yaptı. Fenerbahçe'nin yanı sıra Manisaspor, Adana Demirspor, Alanyaspor, Samsunspor, Karagümrük, Bayrampaşaspor, Etimesgut Belediyespor ve Kırşehir Belediyespor'da da forma giyen Gökay, son olarak Ergene Velimeşe'de top koşturdu.

Birçok kulübün tranfer listesinde yer alan ve bonservisi elinde olan 29 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Gökay Iravul, yeni sezonda Kırmızı Beyazlı ekip için ter dökecek.

Bugüne kadar yapılan transferler;

  1. Kaleci: Şener Özcan
  2. Orta saha ve önlibero: Emrah Sürücü
  3. Sol Bek: Hüseyin Civelek
  4. Forvet: Alican Tez
  5. Defans: Ömer Yıldırım
  6. Defans: Yusuf Orhan
  7. Orta saha: Serdar Ümit Deniz
  8. Orta saha: Tunahan Birinci
  9. Sağ ve sol kanat: Batuhan Ulutaş
  10. Sağ ve sol kanat:Can Ahmet Üstün
  11. Sağ ve sol kanat:Görkem Can Güner
  12. Defans: Rahmi Can Karadaş
  13. Defans: Furkan Övün
  14. Sol Kanat: Halil İbrahim Pekşen
  15. Sağ Bek: Orhan Evci
  16. Orta Saha: Gökay Iravul

--------------------------------------

Teknik Direktör: Eyüp Kökverdi

Nevşehir Belediyespor'umuza hayırlı olsun...