Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Nevşehir'in her zaman öğrencinin yanında olduğunu, herhangi bir yurt sorunu ve açıkta olan öğrenci bulunmadığını söyledi.

Öğrenci Dostu Nevşehir....

Şimdiye kadar kendilerine ulaşan ve barınma sorunu yaşayan bütün misafir öğrencilere hiçbir ayrım gözetmeksizin yardımcı olduklarını ifade eden Özdemir, "Kendi adıma yurtlarımızda barındırdığımız 6 bin 500 öğrencimizin hepsiyle tanışıp onların her derdiyle hemhal olacağımın sözünü veriyorum" dedi.

"Nevşehir’de açıkta olan öğrenci yok"

Özdemir; 'Yurt bulamıyorum' diyen kardeşiniz varsa buyursun, gelsin. Allah’ın izni ile kimse aç ve açıkta kalmaz. Burası Nevşehir, 'vicdanın ve hayırseverlerin şehri'” diye konuştu.

Türkiye genelinde en fazla üniversite öğrencisi barındıran il "Nevşehir "oldu. 

FİB Haber Merkezinin, Nevşehir'de ki yurtlarla ilgili son durum hakkında ki soruları hakkında açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, KYK yurtlarında, kamu kurum kuruluşlarının misafirhaneleri ve Belediyeler vasıtasıyla açıkta kimseyi bırakmadık, bize ulaşan hiç kimseyi mağdur etmedik, Velilerimizin gönlü rahat olsun. Hala hazırda 1400'e yakın öğrencilerimizi misafir ediyoruz. Şunu da büyük bir gururla söylüyorum ki, hamd olsun Nevşehir'imiz, Türkiye genelinde en çok misafir barındıran il oldu." ifadelerine yer verdi.