Nevşehir'de 17 yıldır internet haberciliğinin öncüsü olan www.FİBHABER.com, yenilenen arayüzüyle değerli okurlarının karşısında!


Nevşehir'in ilk ve en çok takip edilen www.fibhaber.com,  yenilenen arayüzü ile yeniden sevenlerinin karşısında. 17 yıldır yayınlarına aralıksız devam eden haber sitemiz yeni teknoloji ve dijitalleşme çağına ayak uydurarak sizlere en hızlı , objektif ve kaliteli haberleri sunmaya devam edecektir.

Yayın hayatına başladığı günden bugüne yenilenerek güçlenen FİBHABER, her yıl okuyucu kitlesini katlayarak NEVŞEHİR Kapadokya Bölgesi'ndeki en etkin haber sitesi olmuştur.

Değerli okurlarımıza daha hızlı ve etkili bir site sunabilmek adına sitemizi yenileyerek bazı değişiklikler gerçekleştirdik. Sadeleştirilmiş yeni arayüz üzerinde kullanıcılarımıza daha rahat, daha efektif bir kullanım deneyimini modern bir görünüm ile sunmayı hedefledik. Büyük kullanıcı kitleleri ve kullanıcı alışkanlıkları göz önüne alınarak hazırlanan sitemizde kolaylıkla gezinebileceksiniz. Nevşehir'in en çok takip  edilen haber sitesi FİB Haber'de doğru bilgiye ulaşmak artık daha da kolay!

Nevşehir'de her daim yeninin ve yeniliğin öncüsü olan FİBHABER çok yakında yeni mobil uygulamaları, mobil sitesi ve güçlendirilen yazılım alt yapısını sizlere sunacak. Bizi zirveye taşıyan yüzbinlerce okurumuza sonsuz teşekkürler.