Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında hemşehrilerine birebir ulaşmak adına başlattığı çat kapı ev ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlerinde Kılıç'ı hemşerileri bağrına basarak Nevşehir Belediye Başkan Adaylığına tam destek sözü verdiler.

Partililerle birlikte gerçekleşen ev ziyaretlerinde Başkan Adayı Kılıç, mahalle sakinleri ile tek tek tokalaşarak, sohbet edip gönüllerini aldı.

MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, yaptığı açıklamada, "Bizlere her zaman gönül kapılarını sonuna kadar açarak kucaklayan, bağrına basan, Nevşehir halkımızın bu güvenlerine layık olacak hizmetleri yapmayı Rabbim bizlere nasip etsin. Bu onurlu görev 31 Mart akşamı halkımız tarafından bize tevdi edilirse, hiçbir ayrım yapmaksızın Nevşehir'in en ücra noktasına kadar gönüllere hitap edecek çalışmalar sergileyeceklerinin altını çizen Filiz Kılıç, "Şehrimizi seviyor, Nevşehir halkımıza hizmet edecek olmanın büyük heyecanını yaşıyoruz. Ziyaretlerimizde görüyoruz ki, hanımlarımızın, beylerin gençlerin şahsıma büyük teveccüh var. Bize inanaıyor ve güveniyorlar. Hemşehrilerimizin  omuzlarımıza yüklediği yükü inşallah hep birlikte çekeceğiz. Birlikte çalışacak, birlikte üretecek, birlikte başaracağız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız Hep Birlikte Nevşehir olacağız." dedi.

Vatandaşlarımız ile içtiği bir bardak çayın, sohbetin kendileri için ayrı bir motivasyon kaynağı olduğunu belirten Başkan Adayı Kılıç; "Bizim öncelikli bir projemiz var, sizler sokağa çıktığınızda belediyecilik anlamında düzgün bir yola, temiz bir suya ve mahallenizde sosyal bir tesis ise biz onu yapmaya talibiz. Bizim hayallerle işimiz olmaz,  biz hayal vaat etmeyeceğiz. Yapamayacağımız işinde sözünü vermeyeceğiz" diye konuştu.