TBMM’de düzenlenen toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, İl Başkanı Ali Akkoç, Merkez İlçe Başkanı Beyazıt Deniz,  Belediye Başkanları, Nevşehir'den MHP İlçe ve belde Belediye Başkan adayları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri,  Kadın Kolları, Ülkü Ocakları ve Parti yöneticilerinden oluşan heyet de katıldı. MHP Nevşehir heyeti Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin grup toplantısında yaptığı konuşmayı dinledi.

Kılıç: "Nevşehir’imizin burçlarına Üç Hilal’i dikeceğiz"

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç yaptığı açıklamasında; "Nevşehir’imizi yönetecek kadroları Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında ağırladık. Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin Grup Toplantısı sebebiyle yapmış oldukları hitabını tüm teşkilatlarımızla tek yürek olarak dinleme fırsatı bulduk. Sayın Genel Başkanımızın 6 Ocak 2024 tarihinde Siyaset ve Liderlik Okulu 19. Dönem Sertifika Töreninde ders niteliğinde yapmış oldukları konuşma metninin kitapçığını Belediye Başkan Adaylarımıza teslim ettik. MHP Nevşehir İl Başkanımız Ali Akkoç ve kıymetli yönetimine, MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayımız Adnan Doğu’ya, KAÇEP’imize, İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarımıza ve değerli ülküdaşlarıma can-ı gönülden teşekkür ederim. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Nevşehir’imizin burçlarına Üç Hilal’i dikeceğiz." dedi.

Nevşehir heyeti Bahçeli ile görüştü...

MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç,; "MHP TBMM Grup Toplantısı sonrasında Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye Nevşehir heyeti olarak; Osmanlı sıkma ateş kehribarı tesbih ile tamamen el yapımı bir sanat eseri olan mukavemeti ile ünlü geleneksel Türk seramik kalitesinde, sır altı tekniği ve doğal toprak boyaları kullanılarak Nevşehir-Avanos’ta Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli için özel olarak üretilen Avanos Hitit Güneşi Testisini zat-ı âlilerine takdim ettik. Hediyelerimizi kabul buyurmalarından dolayı Saygıdeğer Genel Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Devlet Bahçeli’den Nevşehir sözü

Bu görüşme büyük ses getirecek. Dr. Devlet Bahçeli, Nevşehir Adayı Adnan Doğu’ya tam destek sözü verdi. 

31 Mart yerel seçimlerine tam gaz devam eden ve her kesimden büyük destek gören Milliyetçi halk Partisi Nevşehir heyeti yaklaşık 130 kişi ile TBMM’ye çıkartma yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın daveti üzerine partinin gurup toplantısına katılan heyet, burada da önemli görüşmeler yapma imkanı buldu. 

Toplantı öncesi MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Nevşehir Belediye Başkan adayı Adnan Doğu ile görüşerek “Siz yürüyün, Sonunuza kadar arkanızdayız. Şehir için ne gerekiyorsa kazandığımız takdirde bizzat ben ilgileneceğim. Allah yolununuz bahtınızı açık etsin.” dediği öğrenildi. 
Bu söylemler hem teşkilatta, hem de Nevşehir kamuoyunda büyük ses getirdi.