Nevşehir İHH gönüllülerinden İshak İşnel ve Saad İşnel kardeşlerin amcaları Yusuf İşnel vefat etti. Merhumun cenazesi, memleketi Diyarbakır’da dualarla toprağa verildi.

Nevşehir İHH ailesi, gönüllülerinden İshak İşnel ve İşnel kardeşlerin amcalarının vefatıyla büyük üzüntü yaşadı.

Merhumun cenazesi, memleketi Diyarbakır’da kılınan cenaze namazının ardından dualarla defnedildi.

Nevşehir İHH Arama Kurtarma Biriminde gönüllü olarak görev yapan İshak ve Saad İşnel kardeşler, ihtiyaç duyulan her anda vatandaşların yardımına koşmak için çeşitli çalışmalarda görev alıyor. İshak İşnel ayrıca Genç İHH birim sorumlularından biri olarak gençlik çalışmalarında aktif şekilde görev yapıyor.

Tuncay Sesli’den taziye mesajı

Nevşehir İHH İl Başkanı Tuncay Sesli, İşnel ailesinin acısını paylaşarak taziye mesajı yayımladı.

Sesli mesajında, İshak ve Saad İşnel kardeşlerin amcaları Yusuf İşnel'in vefatını üzüntüyle öğrendiklerini belirterek, Nevşehir İHH ailesi olarak kardeşlerinin acısını paylaştıklarını ifade etti.

Tuncay Sesli, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İshak ve Saad kardeşlerimizin kıymetli amcalarının vefatını üzüntüyle öğrendik. Nevşehir İHH ailesi olarak kardeşlerimizin acısını paylaşıyoruz. Rabbimiz merhumun taksiratını affeylesin, kabrini nurla doldursun, makamını âli, mekânını cennet eylesin. Başta İshak ve Saad kardeşlerimiz olmak üzere İşnel ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabr-ı cemil ihsan eylesin.”

Sesli, İshak ve Saad İşnel kardeşlerin İHH çatısı altında bugüne kadar gerçekleştirdikleri ve bundan sonra yapacakları hayırlı hizmetlerin geçmişlerine ulaşan sadaka-i câriye olarak kabul edilmesi temennisinde bulundu.

Mesajının sonunda merhum ve hayatını kaybeden tüm vatandaşlar için Allah’tan rahmet dileyen Sesli, ailelerine ve yakınlarına sabır temennisinde bulunarak, “İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. Başımız sağ olsun.” ifadelerini kullandı.