Nevşehir İl Genel Meclisi 2024 yılı Haziran Ayı Olağan Toplantısının 1. ve 2. Birleşimi İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan Başkanlığında üyelerin iştirakiyle gerçekleştirildi.

Nevşehir İl Genel Meclisi 2024 Haziran ayı olağan  1. ve 2. Birleşimini gerçekleştirerek gündem maddelerini görüştü.

İl Genel Meclisi’nin Haziran ayı gündeminde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlanmasının ardından görüş ve önerilerin dinlenmesinin ardından toplantı sona erdi.

2024 Yılında Nevşehir'de planlanan yol proğramı 

Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Serkan Naci Feralan; "Nevşehir İl Genel Meclisi 2024 Haziran Ayı Olağan toplantılarımızı yapıyoruz. 1. ve 2. birleşimimizi tamamladık. İl Özel İdaremiz Genel Sekreter V. Sn.Hüseyin ÇAM ve Genel Sekreter Yard. Sn.Tolga Balak 2024 Yılı Planlan Yol Proğramı hakkında meclisimize sunum yaptılar.

2024 Yılında 30 Km.1.Kat Sathi Kaplama Asfalt Yol yapımı. 150 Km. 2.Kat Sathi Kaplama Asfalt Yol yapımı. 12 Km.Bitimlü Sıcak Kaplama yol yapımı konusu görüşülerek meclisimiz de oy birliği ile karar alınmıştır. Allah kazasız belasız tamamlamayı nasip etsin inşallah. Vatandaşlarımızın meclisimize olan teveccühüne ve güvenine layık olma adına çalışmalarımız ve gayretimiz artarak devam edecektir” dedi.

Editör: İbrahim UYSAL