Nevşehir'de etkili olan kar yağışının ardından İl Özel İdare ekipleri yılın ilk karla mücadele çalışmasına başladı. 

Nevşehir'de yılın ilk karla mücadele çalışması başladı

Nevşehir İl Özel İdare ekipleri, Başta Uçhisar, Göreme Çavuşin, Cezaevi yolu, Kavak, Ürgüp ve Acıgöl güzergahlarında vatandaşların mağdur olmaması için karla mücadele çalışması yaptı. İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru'nun gözetiminde yürütülen çalışma kapsamında, karla kaplı yolllarda temizleme ve tuzlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Duru, yaptığı açıklamasında "Kar berekettir. Yeterki yağsın biz her şekilde hazırız. Rabbim bereketli bir kış nasip etsin" dedi.

Nevşehir Özel İdare Ekipleri Karla Mücadeleye Hazır...

Yol temizleme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade eden Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru; "Nevşehir il özel idaresi Kış aylarına girmemiz nedeniyle sorumluluk alanımızda bulunan yollarda oluşabilecek yağışlardan vatandaşlarımızın etkilenmemesi amacıyla karla mücadele ekipleri oluşturulmuştur. Karla mücadele çalışmalarında 6 ekip yer alacaktır. Ekiplerimiz 9 adet greyder, 4 adet tuzlama aracı, 2 adet kar bıçaklı kamyon, 1 adet kar püskürtme makinesi, 1 adet kepçe, 6 adet servis aracı ve 74 personel ile kar mücadelesine hazırdır. İlimiz Nevşehir'de meydana gelecek kar yağışı durumuna göre ekiplerin yerleri ayarlanacak ve personel sayısı ihtiyaca göre azaltılıp artırılacaktır." dedi.

Vatandaşlarımızın sorumluluk sahamızda karşılacakları herhangi bir olumsuz durumu bildireceği telefon numaraları:

Santral: 0384. 215 10 11 Dahili :333 -334

Saha Amiri:0532 772 03 66