Nevşehir Kadın Derneği Başkanı ve AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Makbule Atlı, FİB Haber. Com İnternet gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, www.fibhaber.com Gazetemiz FİB Haber Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile bir süre sohbet eden Nevşehir Kadın Derneği Başkanı Makbule Atlı, "Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak ve madde bağımlılığı ile mücadele için Dernek olarka yürüttüğümüz tüm çalışmalarımıza her zaman haberlerinizle bizlere destek olduğunuz için FİB Haber ailesine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Başkan Atlı, Nevşehir Kadın Derneği olarak Nevşehir uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele derneğinin proje ve çalışmalarında desteklerinizden dolayı www.fibhaber.com Gazetemiz Genel koordinatörü İbrahim Uysal ve FİB Haber Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'ya teşekkür belgesi takdim etti.

FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da, Dernek Başkanı Atlı'ya yaptıkları bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederek, siyasi çalışmalarında da başarılar diledi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.