Nevşehir İl Özel İdaresinin alt yapı ve üst yapı çalışmaları ekiplerince aralıksız devam etmektedir. İçme suyu elektrik arızaları, kanalizasyon arızaları, yol kumlama, bakım-onarım ve karla mücadele çalışmaları kapsamında;

Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünce;

Avanos İlçemizdeki Üçkuyu Köyümüzde, Acıgöl İlçemizdeki Kurugöl Köyümüzde, Derinkuyu İlçemizdeki Çakıllı Köyümüzde, Ürgüp İlçemizdeki Şahinler Köyümüzde, Kozaklı İlçemizdeki Büyükyağlı Köyümüzde, Hacıbektaş İlçemizdeki Çiğdem, Karaburç ve Aşıklar Köylerimizde meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderilmiştir.

Merkez İlçemizdeki İcik Köyümüzde, Ürgüp İlçemizdeki Akçaören ve İbrahimpaşa Köylerimizde, Gülşehir İlçemizdeki Gümüşyazı Köyümüzde içme suyu kanal hattı arızalarına müdahale edilerek sorun giderilmiştir.

Derinkuyu İlçemizdeki Çakıllı Köyümüzde, Acıgöl İlçemizdeki İnallı ve Karacaören Köylerimizde ki hanelerin kanalizasyon sorunları giderilmiştir.

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünce;

Avanos İlçemizdeki Büyükayhan Köyümüzde, Derinkuyu İlçemizdeki Güneyce Köyümüzde, Gülşehir İlçemizdeki Kızılkaya ve Yeşilyurt Köylerimizde, Hacıbektaş İlçemizdeki Karaburna ve Karaburç Köylerimizde, Ürgüp İlçemizdeki Ayvalı ve Mazı Köylerimizde köy içi ve arazi yollarında kumlama çalışması gerçekleştirilmiştir.

Göreme-Uçhisar-Cezaevi-Çardak-Bahçeli-Kavak-Bahçeli-Topaç-Kurugöl-Ağıllı-Topaklı ve Altıpınar yol güzarhlarında kar yağışı sebebiyle gizli buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları yapılmıştır.

Kamil Duru Gürbüz Dinç